Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Brievenbusklem

Brievenbusafsluiters kopen?

Met de brievenbusklem kunt u uw deurbrievenbus geheel afsluiten. Ideaal rond de jaarwisseling i.v.m. vuurwerk. Bent u in het bezit van een leegstaand pand? Ook dan is deze brievenbussluiter heel erg handig! Het voorkomt dat vandalen ongewenste spullen bij u naar binnen gooien en voorkomt tevens stapels reclame bladen en ongewenste post. De brievenbusklem is alleen geschikt voor deurbrievenbussen.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

  1. Brievenbusklem
    € 16,95

    De brievenbusklem is een handig tooltje waarmee u uw brievenbus geheel kunt afsluiten. De brievenbusklem zorgt ervoor dat de brievenbusklep in uw deur niét meer geopend kan worden. Ideaal dus tegen vandalen. Met de brievenbusklem voorkomt u dat: - Vandalen rond de jaarwisseling vuurwerk via de brievenbus in uw huis gooien - Vandalen ongewenste materialen via de brievenbus naar binnen gooien - Inbrekers via de brievenbus de deur kunnen openen - Leegstaande panden ongewenste post en reclame ontvangen De brievenklem is alleen geschikt voor deurbrievenbussen waarbij de brievenbusklep naar buiten toe open gaat! Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Brievenbusklem

Brievenbusklem voor afsluiten brievenbus

De brievenbusklem is een eenvoudige tool waarmee u uw deurbrievenbus geheel kunt afsluiten. Door bijvoorbeeld rond de feestdagen en jaarwisseling uw brievenbus met de brievenbusklem af te sluiten voorkomt u dat vandalen vuurwerk bij u via de brievenbus naar binnen gooien met alle gevolgen van dien zoals schade en zelfs gevaar van brand. Ook als u op vakantie biedt een brievenbusafsluiting de oplossing tegen inbraak. Door een afgesloten brievenbus kan men namelijk niet meer de voordeur open hengelen. Een prettig idee als u van uw vakantie aan het genieten bent.

Bent u in het bezit van een leegstaand pand? Ook dan is deze brievenbussluiter heel erg handig! Het voorkomt dat vandalen ongewenste spullen bij u naar binnen gooien en voorkomt tevens stapels reclame bladen en ongewenste post. Het is een ideale prefentie bij tijdelijke leegstand en ideaal dus voor huiseigenaren. Datzelfde geldt ook voor eigenaren van flat galerijen, appartementen en bedrijfspanden. Wilt u uw brievenbussen tijdelijk beveiligen? Kies dan voor onze handige brievenbus afsluiters.

Waarom een brievenbusafsluiter?

De belangrijkste redenen waarom mensen voor een brievenbusklem kiezen:
- De brievenbus is stevig afgesloten
- Het is een sterke RVS klem
- Gemakkelijk te monteren en te demonteren
- Er zijn geen verdere aanpassingen aan de deur of brievenbusklep nodig
- Werkt ook als de brievenbus van een tochtstrip of tochtborstel is voorzien
- Bevorderd de veiligheid
- Vermindert de kans op vandalisme en overlast door de deurbrievenbus
- Ontmoedigd en schrikt vandalen en inbrekers af
- Eenvoudige en goedkope oplossing

Werkt de brievenbusafsluiter op alle brievenbussen?

De brievenbussensluiter werkt alleen op naar buitenslaande brievenbuskleppen! Als u het product brievenbusklem aanklikt, dan ziet u diverse specificaties en tekeningen die u wellicht kunnen helpen om een beslissing tot aankoop te kunnen maken. Mocht u er niet uit komen dan kunt u altijd nog contact met onze klantenservice opnemen of onze winkel bezoeken om de brievenbussluiters in het 'echt' te bekijken. We hebben grote aantal afsluitingen op voorraad, dus in principe geldt: vandaag bestellen, morgen in huis!