Neem ook een kijkje in onze andere webshops

nee/ja- of nee/nee-sticker

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Nee-ja/Nee-nee sticker kopen?

Wenst u geen ongeadresseerd reclamedrukwerk of huis aan huis bladen meer te ontvangen? Of bent u de collecte helemaal zat? In deze categorie vindt u verschillende stickers en plaatjes die u op uw brievenbus kunt plakken om er voor te zorgen dat u geen ongewenste post meer in uw brievenbus ontvangt.

Naast dat de stickers geschikt zijn om ongewenste post tegen te gaan, vindt u hier ook stickers waarmee u aangeeft dat u geen collecte meer aan uw deur wenst. Bekijk goed welke stickers en plaatjes wij in deze categorie aanbieden en kies vervolgens het artikel welke het meest aan uw wensen voldoet!

RVS plaatjes
Wilt u graag een Ja/Nee plaatje maar vindt u de sticker niet mooi staan op uw brievenbus? Het RVS plaatje heeft een mooie en moderne uitstraling. Het roestvrijstalen plaatje heeft aan de ene zijde een NEE/NEE tekst, en aan de andere zijde een NEE/JA tekst. U kunt dus de gewenste kant aan de voorzijde hangen. Een RVS plaatje staat erg mooi op een RVS brievenbus maar ook op alle andere brievenbussen.

De Ja/Nee stickers zijn geschikt tegen de weersinvloeden, de sterke kleeflaag zal niet snel loslaten en ook bij zonlicht of bij een regenbui zullen de stickers niet verkleuren of loslaten. Dus ook wanneer u uw brievenbus buiten heeft staan, op een niet overdekte locatie, zijn deze stickers geschikt. We raden aan de sticker op een gladde, vlakke en vetvrije ondergrond aan te brengen.

Een Ja/Nee sticker hoeft niet per se op een brievenbus aangebracht te worden. Heeft u bijvoorbeeld geen brievenbus maar gewoon een klep in uw voordeur? Ook dan kunt u de sticker of het plaatje gebruiken. Meet wel even van te voren of de sticker op uw brievenbusklep past. Past het niet? Dan kunt u de sticker of het plaatje misschien iets boven of onder de klep op uw voordeur plakken.