Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Bobi Brievenbus

Bobi brievenbus gratis bezorgd en vanuit voorraad leverbaar!

Als één van de weinige leveranciers in Nederland hebben wij alle Bobi brievenbussen op voorraad. Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur een Bobi brievenbus? Dan wordt deze direct verzonden en de volgende dag al bezorgd! (ook in België) De verzendkosten hoeft u niet te betalen, deze nemen wij voor onze rekening!Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Bobi Brievenbus

Bobi brievenbus kopen?

De Mercedes onder de brievenbussen is de Bobi brievenbus. Deze brievenbus scoort op alle punten zeer hoog! Laten we beginnen bij de dikte van het staal. Deze zal over het algemeen bij de meeste brievenbussen tussen 0,5 en 0,8 milimeter liggen. Bij een Bobi is de dikte van het staal altijd 1 centimeter, dat geldt ook voor het roestvrijstalen model. De constructie zelf is ook heel degelijk en sterk. De poedercoating in 10 RAL kleuren is bestand tegen weer en wind. Niet voor niets durft Bobi met een gerust hart u een garantie van maar liefst 5 jaar te bieden! De Bobi-brievenbus is zowel voor de eigenaar als de bezorger prettig in gebruik. Voor de eigenaar omdat de bus grote hoeveelheden post met gemak aan kan en posstukken ongevouwen in de kast kunnen worden gedeponeerd. Voor de postbezorger omdat de brievenbusklep eenvoudig kan worden geopend, deze aan de eisen van Postnl voldoet en dus breed en ruim genoeg is voor het ontvangen van grote poststukken en kleine postpakketjes.

Wat betekent de 'B' bij bijvoorbeeld Bobi Classic B?

Bijna elke Bobi is verkrijgbaar in een 'B variant'. We kunnen ons zo voorstellen dat als u niet in het brievenbussen wereldje zit, u in eerste instantie geen idee heeft waar die 'B' voor staat. De letter B staat in dit geval voor het Engelse woord 'back'. (in het Nederlands 'achterkant') Men bedoelt hiermee te zeggen dat het postuitname deurtje, dat normaal gesproken aan de voorzijde zit, bij deze brievenbus niet aan de voorkant, maar aan de achterkant zit. Bij de Bobi Classic B en de Bobi Grande B zitten deze deurtjes dus aan de achterzijde. Een Bobi brievenbus met de letter B kan men bijvoorbeeld niet tegen de wand van het huis plaatsen want dan zou men de post er niet uit kunnen halen. Wat wel goed mogelijk is, is om deze brievenbus vlak achter een hek of vlak achter een muurtje te plaatsen. Uiteraard dan wel zo dat de postbode nog wel gemakkelijk bij de brievenbusklep kan komen. Maar u kunt dan zelf eenvoudig de post er aan de achterzijde van de bus uithalen.

En wat zijn de verschillen tussen de Bobi brievenbus modellen onderling?

Hoewel het model van Bobi een heel herkenbaar uiterlijk heeft, zijn er toch een tiental verschillende types van dit merk verkrijgbaar. En hoewel ze op het eerste oog best wel opelkaar lijken, verschillende ze wel degelijk van elkaar. Zo is type S (small) wat minder diep dan de andere postkasten en dat maakt dit model zeer geschikt om te gebruiken als wandbrievenbus. Model Grande is in alle opzichten wat groter dan de Classic, de Bobi Jumbo is een enorme grote postkast, geschikt voor grote hoeveelheden post, maar ook ideaal als u met regelmaat op vakantie bent en u uw buren niet met de dagelijkse taak 'om de brievenbus te legen' wilt lastig vallen. De Bobi duo heeft 2 brievenbussen in één unit zitten. Dit kan handig zijn als u uw brievenbus met de buren of met een ander bedrijf wilt delen. Datzelfde geldt voor de Bobi trio, een brievenbussenconstructie met 3 brievenbussen in één set. De Bobi Swiss is een soort pakketbrievenbus in deze postkast zit een niet vergrendelbaar postvak voor pakketjes geïntegreerd. Tot slot is er nog een geheel ander design te noemen en dat is de Xpress. Een postkast gemaakt van hoogwaardig rvs in een modern strakj jasje.

Is deze brievenbus hufterproof en bestendig tegen vandalisme?

Er is eigenlijk geen enkele brievenbus bestand tegen het grove vandalisme van vandaag de dag. Jongelui schoppen tegen brievenbussen aan, gooien er zwaar vuurwerk in en kerven met mesjes hun namen in de lak. Schijnbaar wordt er heel veel voldoening uit het vernielen van andermans spullen gehaald. En als uw brievenbus het doelwit is, dan is het zeer moeilijk om deze te beschermen. Scholen en andere instantie's waar veel kinderen en jong volwassenen komen, raden wij altijd een Bobi brievenbus aan. Dit is simpelweg de meest sterkste brievenbus die er is. Daarnaast beschikken deze brievenbussen ook over een anti-vuurwerk stop op de brievenbusklep. U kunt deze gedurende de jaarwisseling namelijk van binnenuit afsluiten. Verder kunt u de Bobi nog beveiligen met een anti-hengel plaat. Deze is bij de Bobi Jumbo al standaard geïntegreerd.

5% korting op uw Bobi brievenbus bij afhalen, of uw brievenbus GRATIS thuisbezorgd!

Wilt u een Bobi brievenbus aanschaffen? Dan kunt u deze via onze webshop bestellen en zorgen wij dat uw bestelling gratis op het door u aangegeven adres bezorgd wordt. Woont u in de buurt van Apeldoorn, Zutphen of Arnhem? Dan is het wellicht voordeliger om langs te komen en 5% korting te pakken! Deze 5% korting geldt voor alle Bobi Classics, Grandes, Swiss, Jumbo's, Duo's en Trio's. U bent van harte welkom in onze showroom in Zutphen, waar u een grote showroom aantreft waarin alle bobi-brievenbussen staan opgesteld. Zo kunt u ze persoonlijk keuren, testen en vergelijken! Onze medewerkers kunnen u bovendien adviseren. U bent ten allen tijde van harte welkom!