Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Budget Brievenbus

Budget brievenbussen

Een goedkope brievenbus nodig? Bij Your Mailbox vindt u betaalbare brievenbussen! 
Bestel voor 16:00 en ontvang uw bestelling morgen al in huis!*Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Budget Brievenbus

Goedkope brievenbus kopen

Stel, je zit midden in een verbouwing en de deur van je woning, waarin voorheen altijd de brievenbusklep zat, wordt vervangen. Dan heb je als noodoplossing even een tijdelijke brievenbus nodig. Webshops die brievenbussen verhuren zijn er niet. Dus zoek je naar een goedkoop alternatief. In deze rubriek vind je budget brievenbussen. Niet alleen voor mensen die naar een tijdelijke oplossing zoeken om hun post te ontvangen. Maar ook voor klanten die het onzin vinden om veel geld te besteden voor de aanschaf van een brievenbus. Geeft u zelf niets om design, stijl en uitstraling? Ga dan voor een simpele voordelige brievenbus van Your Mailbox! Bestel bijvoorbeeld model Groningen. Een eenvoudige postkast met de post inworp aan de voorzijde. Of ga voor de gekleurde brievenbusjes van 14,95 euro geschikt voor binnengebruik. Dit postopvangbakje wordt vaak bij bewoners van een woongroep, een zorginstelling of een opvangcentra gebruikt. Het postbusje is decoratief en functioneel. Kijk rustig rond en maak hierboven de keuze voor uw goedkope brievenbus.

U kunt het zich misschien nauwelijks voorstellen, maar wist u dat er landen zijn waar men helemaal geen gebruik maakt van brievenbussen? In Libanon bijvoorbeeld, daar kent men het gebruik van een brievenbus niet. Vaak komen leveranciers persoonlijk langs om hun geld op te halen. Als men bijvoorbeeld de energie leverancier wil betalen? Dan gaat men persoonlijk naar dat bedrijf of kantoor en wordt er cash betaald. Verwacht men post? Dan gaat men naar het dichtsbijzijnde postkantoor om te kijken of de post daar al is gearriveerd. Postbezorging zoals wij dat hier in Europa kennen, kent men daar niet. Gelukkig hebben wij in Nederland wel postkasten en veel mensen zijn daar blij mee want naast rekeningen, zit er vaak ook veel leuke post in de postkast. Zoals een vakantiekaartje of een verjaardagskaartje, een tijdschrift, weekkrantje of dagblad en veel mensen zijn ook blij met de ontvangst van reclame foldertjes. Mensen die liever geen huis aan huis bladen willen ontvangen kunnen dit aangeven door een ja/nee sticker of rvs ja/nee bordje op de brievenbusklep te plakken. Zo kan de bezorger zien of u gratis weekkrantjes en reclamefolders in uw bus wilt ontvangen. Ja/nee stickers en bordjes zijn ook verkrijgbaar in onze shop.

Brievenbus huisnummer sticker toevoegen?

Misschien is het verstandig om bij aanschaf van uw brievenbus meteen huisnummerstickers erbij te bestellen. We verkopen ze in allerlei formaten, van klein tot groot in de kleuren wit, zwart, zilver en goud. Een huisnummer sticker kan uitkomst bieden als de bezorger twijfelt of hij wel bij het goede adres staat. En zo voorkomt u op een vrij eenvoudige wijze dat u post van uw buren krijgt en uw buren de post van u ontvangt. Zit de brievenbus van uw keuze niet in deze selectie? Kijk dan nog eens even in de rubriek met sale artikelen. Hier vindt u namelijk heel veel brievenbussen met een enorme korting. Door met hele grote hoeveelheden direct bij de fabriek in te kopen, slaan wij diverse tussenkanalen over en kunnen wij veel modellen voor bijna de helft van de verkoopadviesprijs aanbieden. Helaas kunnen we niet alle merken brievenbussen met kortingen tot 70% aanbieden, maar u zult zien dat wij ook de goedkoopste zijn in de verkoop van de Bobi brievenbus, de Safepost en Burgwächter modellen.