Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Wandbrievenbus

Wandbrievenbussen te koop...

Zoekt u een wandbrievenbus? In onze collectie vindt u al muurbrievenbussen voor nog geen € 30,-  Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden! Bestelt u op zaterdag of zondag? Dan wordt uw pakket maandag verzonden. Wij bezorgen ook in België en Duitsland.


Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

21 artikel(en)

Op zoek naar een wandbrievenbus?

In onze collectie vindt u een grote diversiteit aan wandbrievenbussen! Van antieke gietijzeren brievenbussen tot aan strakke design wandbrievenbussen van RVS. Profiteer van onze lage prijzen, goede service en snelle levering! Heeft u een mooie wandbrievenbus gezien maar wilt u deze liever aan een paal bevestigen? Geen probleem, in principe kunnen alle postkasten eenvoudig aan palen worden bevestigd. Heeft u al kennis gemaakt met de Bobi Grande S brievenbus? Deze Bobi brievenbus is een perfecte wandbrievenbus geschikt voor een redelijke hoeveelheid post. De stijlvolle briefkast is verkrijgbaar in diverse RAL kleuren. Vaak kunt u de kleur dus perfect combineren met de kleuren van uw woning! Bobi brievenbussen staan bekend om hun degelijkheid en kwaliteit. Er wordt ook niet  voor niets een garantie van maar liefst 5 jaar gegeven. De Bobi brievenbus valt in een wat hogere prijsklasse. Uiteraard vindt u in onze webshop ook goedkope brievenbussen. U vindt ze in het RVS, in het aluminium en staal. Bestel nu voordelig uw favoriete muurbrievenbus bij Your Mailbox en wij zullen er voor zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd gaat worden.

Wanneer een muurbrievenbus of vrijstaande brievenbus plaatsen?

Als de deurbrievenbus, of als uw brievenbusklep zich meer dan 10 meter van de openbare weg bevindt, moet u volgens de regels van PostNL een buitenbus plaatsen. De briefkast moet binnen een straal van 10 meter van de weg worden geplaatst. Zolang de muur van uw woning zich binnen die 10 meter van de openbare weg bevindt, kunt u op die plek een brievenbus aan de wand van uw huis bevestigen. U mag de postkast ook dichterbij de straat plaatsen. Dat kan bijvoorbeeld aan een hek zijn, aan een pilaar of aan een omheining. Bevestiging gaat vaak eenvoudig met enkele schroefjes, die meestal al met het product meegeleverd worden. Uiteraard heeft het monteren van een vrijstaande brievenbus wat meer voeten in aarde. U moet dan immers de brievenbuspaal ingraven of nog beter, in beton storten. Met een kolombrievenbus heeft u die problemen niet. Deze bus kunt u gewoon neerzetten en eventueel met keilbouten aan een stoeptegel vastmaken. 

U zoekt een grote brievenbus voor aan de muur?

Zoekt u een grote brievenbus of een zogenaamde pakketbrievenbus? In onze collectie vindt u meerdere grote brievenbussen die voor wandmontage geschikt zijn! Zo is de Zandvoort een goede keuze als muurbrievenbus en pakketbox Toronto is ook ondanks zijn behoorlijke gewicht (want het is echt een stevige kast) ook geschikt om aan de wand te monteren. Een pakketbus kan handig zijn als u regelmatig pakketjes ontvangt. In deze tijd waar online shoppen steeds meer terrein wint, kan dat dus een weloverwogen keuze zijn. Op dagen dat u pakketjes ontvangt kunt u gewoon naar het werk gaan, met uw vriendinnen lekker wat drinken in de stad of een dagje op stap gaan. De bezorger stopt het pakje gewoon netjes in uw pakjesbus en als u thuis komt haalt u het pakketje er weer uit. Gemak dient immers de mens! De Toronto kan slechts eenmaal door een bezorger geopend worden, daarna sluit de bus en is deze alleen met het sleuteltje te openen. Veilig tegen diefstal en een betaalbare optie voor een pakketbus!