Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Een deurmat vol met brieven en kranten laat aan inbrekers zien dat u niet thuis bent. Dat geldt ook voor een overvolle brievenbus. In dit blog geven we u advies over wat u met uw post kunt doen tijdens uw vakantie.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Op vakantie gaan en weg van huis zijn is natuurlijk heerlijk, maar toch stijgt de kans op inbraak in de zomer met 25%! Wij geven je in dit blog een aantal tips om dit te voorkomen!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

De postmarkt gaat de komende jaren flink veranderen. Dat heeft staatssecretaris Keijzer van Economische zaken bekend gemaakt. Er moet namelijk iets gedaan worden om de postzegel betaalbaar te houden. In Denemarken is deze onhoudbare situatie al ontstaan. Daar wordt de post nog maar twee dagen per week bezorgd. Een postzegeltje kost ruim € 3,50. Ook in Nederland is de prijs van postzegels de afgelopen 15 jaar flink gestegen. Was een postzegel in 2003 nog € 0,39, op dit moment is de prijs van een postzegel al € 0,83.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Onlangs schreef ik in mijn blog over de nieuwe regels in Amsterdam omtrent het ontvangen van reclamefolders in brievenbussen. Nu blijkt dat een groep winkelketens hier alweer iets op hebben gevonden!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Ideeënbus kopen?

2 jun. 2018 18:04:52

Veel bedrijven doen aan klantbinding. Met klantbinding hoop je dat jouw klanten nogmaals terugkomen in je winkel en weer een aankoop doen. De meest bekende manier om klanten te binden zijn koop of spaarzegeltjes uit te geven. De klant krijgt dan bij aankoop van een bepaald bedrag een zegeltje en als hij of zij dan een bepaald aantal zegels bij elkaar gespaard heeft, kunnen die ingewisseld worden voor korting of eventueel een gratis product.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Nederlandse huishoudens zonder ja/nee of nee/nee sticker op hun brievenbus ontvangen per jaar meer dan 36 kilo aan ongeadresseerde reclamefolders op de deurmat. Dat zijn gemiddeld 35 folders per week. Een wekelijks gratis huis-aan-huis krantje zorgt nog eens voor een vergelijkbare hoeveelheid papier en daarmee komt de teller op zo’n 72 kilo aan papier te staan.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Welke brievenbus zal ik kopen?

20 mei 2018 13:36:29

Voor de één is het een fluitje van een cent. Voor de ander een hele opgave. Het kiezen van de juiste brievenbus kan nog wel eens wat voeten in aarde hebben. In dit blog gaan we dieper in op de plus en minpunten van diverse brievenbussen en welke stijl het beste bij de stijl van de woonomgeving past.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Ben jij benieuwd welke brievenbussen het meest verkocht worden? Lees dan snel verder en kijk of jouw favoriet er ook tussen zit.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

Er is al jaren een flinke terugloop in de hoeveelheid post. Mensen maak steeds vaker gebruik van de digitale snelweg en het versturen van een brief of factuur per post wordt steeds minder. Dat is dan ook de reden dat Postnl in heel het land brievenbussen gaat weghalen..

Lees meer
Comments | Geplaatst door Femke

Appartement brievenbussen

26 mrt. 2018 09:33:20

Heeft u er ooit wel eens over nagedacht hoeveel kilometers een postbode op een dag maakt? Mijn naam is Mark Kooistra. Ik heb 15 jaar voor het Nederlandse postbedrijf Ptt Post gewerkt...

Lees meer
Comments | Geplaatst door Mark Kooistra