Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Een brievenbus in mijn kerstpakket? Of een kerstpakket in mijn brievenbus? Beide stellingen zijn mogelijk. En wij helpen u daar graag bij!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Een boek over brievenbussen

17 okt. 2018 19:38:20

Het is misschien niet zo voor de hand liggend om een boek over brievenbussen te schrijven. Maar als ex-medewerker van Postnl snap ik Guus heel goed. Ook ik blijf die ongekende interesse in brievenbussen houden. Lees hier het verhaal van Guus Klaas die een boek over brievenbussen maakte.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

US Mailbox brievenbussen

27 sep. 2018 14:54:23

Onlangs was ik in America. En ja wat doe je als beheerder van een brievenbuswinkel dan?
Je raadt het al, brievenbussen kijken!
Nou zou je denken dat er in het land van onbegrenste mogelijkheden een zeer gevarieerd aanbod in brievenbussen aan de kant van de weg staan. Maar niets is minder waar.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Goedkope brievenbussen

30 aug. 2018 15:19:12

Een brievenbus kopen, maar niet teveel geld uitgeven? Lees in dit blog waar u goedkope brievenbussen kunt vinden!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Een deurmat vol met brieven en kranten laat aan inbrekers zien dat u niet thuis bent. Dat geldt ook voor een overvolle brievenbus. In dit blog geven we u advies over wat u met uw post kunt doen tijdens uw vakantie.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Op vakantie gaan en weg van huis zijn is natuurlijk heerlijk, maar toch stijgt de kans op inbraak in de zomer met 25%! Wij geven je in dit blog een aantal tips om dit te voorkomen!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Sophie

De postmarkt gaat de komende jaren flink veranderen. Dat heeft staatssecretaris Keijzer van Economische zaken bekend gemaakt. Er moet namelijk iets gedaan worden om de postzegel betaalbaar te houden. In Denemarken is deze onhoudbare situatie al ontstaan. Daar wordt de post nog maar twee dagen per week bezorgd. Een postzegeltje kost ruim € 3,50. Ook in Nederland is de prijs van postzegels de afgelopen 15 jaar flink gestegen. Was een postzegel in 2003 nog € 0,39, op dit moment is de prijs van een postzegel al € 0,83.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Onlangs schreef ik in mijn blog over de nieuwe regels in Amsterdam omtrent het ontvangen van reclamefolders in brievenbussen. Nu blijkt dat een groep winkelketens hier alweer iets op hebben gevonden!

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Ideeënbus kopen?

2 jun. 2018 18:04:52

Veel bedrijven doen aan klantbinding. Met klantbinding hoop je dat jouw klanten nogmaals terugkomen in je winkel en weer een aankoop doen. De meest bekende manier om klanten te binden zijn koop of spaarzegeltjes uit te geven. De klant krijgt dan bij aankoop van een bepaald bedrag een zegeltje en als hij of zij dan een bepaald aantal zegels bij elkaar gespaard heeft, kunnen die ingewisseld worden voor korting of eventueel een gratis product.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin

Nederlandse huishoudens zonder ja/nee of nee/nee sticker op hun brievenbus ontvangen per jaar meer dan 36 kilo aan ongeadresseerde reclamefolders op de deurmat. Dat zijn gemiddeld 35 folders per week. Een wekelijks gratis huis-aan-huis krantje zorgt nog eens voor een vergelijkbare hoeveelheid papier en daarmee komt de teller op zo’n 72 kilo aan papier te staan.

Lees meer
Comments | Geplaatst door Martin