Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Brievenbussen Amsterdam

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 256

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 256

Brievenbus Amsterdam


Amsterdam, onze hoofdstad! Een grote en prachtige stad met ruim 850.000 inwoners. Amsterdam is een bruisende stad met een tolerante en open sfeer. In Amsterdam word je met open armen ontvangen. Met zoveel inwoners heeft Amsterdam natuurlijk ook enorm veel woningen en daar horen brievenbussen bij, want ook in Amsterdam wordt natuurlijk post bezorgd!

Amsterdam is een populaire stad waar veel mensen graag willen wonen. Een groot deel van de huizen in het grote centrum zijn daarom voornamelijk appartementen. De appartementen brievenbus is daarom een populaire brievenbus in Amsterdam. Deze briefkast constructies zijn verkrijgbaar vanaf drie briefkasten tot een set van maar liefst 10 briefkasten. De constructiebussen zijn handig in gebruik en perfect wanneer je in een appartementencomplex in hartje Amsterdam woont! De constructie plaats je op het terrein bij het complex of in de hal wanneer deze toegankelijk is voor de postbezorger. Eventueel plak je het huisnummer of de naam van de bewoner(s) op de briefkasten zodat de bezorger en de bewoners beiden zien van wie welke brievenbus is en de post in de juiste bussen belandt.

Brievenbussen moeten natuurlijk wel betaalbaar zijn in Amsterdam. Omdat de stad ook veel studenten als inwoners heeft zullen veel Amsterdammers op zoek zijn naar een goedkope mailbox. Gelukkig hebben we bij Yourmailbox een enorm gevarieerd assortiment met briefkasten. Het goedkoopste en meest eenvoudige model bestel je al voor slechts € 16,95 in onze webshop. Dus zelfs voor gezinnen en studenten met een klein budget hebben we geschikte mailboxen in ons assortiment. Verder hebben we nog meer goedkope brievenbussen met een prijs van rond de € 30,- en € 40,- in ons assortiment, dit maakt het mogelijk om uit verschillende modellen te kiezen. Want een briefkast moet natuurlijk wel passen bij je woning! Veel postbussen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Kies dus een model én kleur die bij jouw woning past.
Heb je budget voor een wat groter en luxer model? Bekijk dan eens ons assortiment met RVS brievenbussen, of wellicht wil je investeren in een Bobi brievenbus. De mailboxen van Bobi zijn de beste briefkasten uit ons assortiment. Wanneer je een Bobi aanschaft mag je er absoluut van uit gaan dat je een mailbox van kwaliteit hebt uitgekozen. De bussen zijn van de beste kwaliteit en geven ook een prachtige luxe uitstraling aan je huis/tuin.

Bestel je een brievenbus in Amsterdam op Yourmailbox.nl op een werkdag vóór 16:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag verwerkt en verzonden en in 98 % van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd!