Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Bobi Duo

Bobi Duo brievenbus
Een brievenbusconstructie waarbij u over twee apart postbussen in één unit beschikt. De Bobi duo: stijlvol, functioneel en zeer ruim! Geschikt voor twee onder één kap woningen, bedrijven die een pand delen of appartementen. Bestelt u een Bobi Duo? Dan wordt deze gratis bij u thuisbezorgd! Wilt u deze brievenbuscombinatie eerst zien? Bezoek dan onze showroom!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Bobi Duo

Bobi Duo brievenbus kopen?

De sjieke brievenbus Bobi Duo is een zeer handige brievenbus voor dubbele huishoudens, bedrijven of twee onder één kap woningen. In dit model zitten namelijk twee brievenbussen in één brievenbus verwerkt! Samen met de post en reclamebladen kan men ook de dikste krant droog en veilig in deze brievenbus deponeren. De dubbele brievenbus kan zowel aan een wand als aan een statief worden gemonteerd. Zo kunt u dus kiezen of u de duo als wandbrievenbus aan de muur monteert of in combinatie met het statief, vrijstaand plaatst. Als u ook nog huisnummer stickers op de brievenbuskleppen plakt, dan is het voor de postbezorger ook duidelijk welke postkast bij welk nummer hoort en kunnen er ook geen fouten worden gemaakt tijdens het bezorgen.

Een mooie brievenbusconstructie met twee postvakken.

De duo is waarschijnlijk wel één van de meest stijlvolle dubbele brievenbussen constructies. Het model oogt strak, maar door de sierlijke boog ook zeer stijlvol. Daarnaast bestaat deze brievenbussencombinatie uit een zeer sterke constructie. Het model is gemaakt van 1 milimeter dik staal. De ronding aan de bovenzijde zorgt nog eens voor extra stevigheid. De postkast is leverbaar in tien kleuren. Perfect, want zo kunt u de kleur van de brievenbus goed afstemmen op de kleuren van uw huis of bedrijf en creëert u één mooi geheel. De 2 postvakken van de Bobi duo zijn even groot. Beiden hebben een inhoud van 42 liter en dat is ruim voldoende voor mensen die redelijk wat post ontvangen. Wees niet bang dat de post in uw Bobi brievenbus nat wordt. Het zou een keer voor kunnen komen, maar dan moet het wel heel hard waaien en regenen. Eigenlijk hebben we in die tien jaar dat we nu Bobi brievenbussen verkopen hier nog nooit één klacht over ontvangen. En als u de postkast goed bekijkt, kunt u ook zien dat Bobi er werkelijk alles aan heeft gedaan om de brievenbus waterdicht te houden. De bussen zijn voorzien van speciale regenranden en rubbers op plekken waar het deurtje open kan.


Maak uw bestelling compleet met een eenvoudig huisnummer sticker!

Naast een stevige en vrijwel waterdichte constructie biedt Bobi ook nog eens 5 jaar garantie op al haar postbussen. En alleen dat geeft al aan dat de fabrikant wel zeker van haar product is, anders zou ze nooit zo'n lang garantietermijn aanhouden. Wilt u deze brievenbusconstructie aanschaffen? Dan kunt u deze eenvoudig via onze webshop bestellen. Eventueel kunt u uw bestelling aanvullen met bijvoorbeeld huisnummerstickers, een ja/nee sticker voor als u geen reclame in uw postkast wilt ontvangen of een luxere variant daarvan: een rvs ja/nee bordje die u op de bobi brievenbus kunt bevestigen. Onderhoud is altijd erg belangrijk. Dat geldt niet alleen voor uw auto, maar ook voor uw postbus. Daarom adviseren wij altijd om uw buitenbus regelmatig met een vochtig doekje af te nemen en het RVS model te behandelen met bijvoorbeeld onze M3 rvs polisher. Zo heeft u altijd een glanzende brievenbus die er als nieuw uitziet!