Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Brievenbus Antiek

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

18 artikel(en)

Zoekt u een mooie antieke nostalgische brievenbus?

Op zoek naar een brievenbus met een klassiek of antiek uiterlijk? In bovenstaande categorie vindt u mooie antieke en klassieke brievenbussen met de kenmerken zoals de brievenbussen vroeger ook te zien waren.

Wij bieden verschillende brievenbussen aan: Engelse kolombrievenbussen, stijlvolle antieke Italiaanse brievenbussen, gietijzeren bussen en wandbrievenbussen van aluminium. Deze nostalgische brievenbussen passen perfect bij jaren 30 woningen, deftige herenhuizen, rijtjeswoningen, grachtenpanden maar ook nieuwbouwwoningen!

Kolombrievenbussen

Een kolombrievenbus in prachtig klassiek Engelse stijl, een echte eyecatcher. Deze kolombrievenbus heeft maar liefst een inhoud van 40 liter, zo hoeft de brievenbus niet dagelijks geleegd te worden, ook 2 weken op vakantie gaan is geen enkel probleem.

De kolombrievenbus beschikt over 2 deurtjes, aan de voor en achterkant kunt u de post eruit halen. Deze kolombrievenbus is gemaakt van gietaluminium. Gietaluminium is zeer gebruiksvriendelijk, het roest niet en is makkelijk schoon te maken.

De kolombrievenbussen zijn verkrijgbaar verschillende kleuren.

Brocante Antiek wandbrievenbus

Deze brocante antieke brievenbus is in Italiaanse stijl ontworpen. Tegenwoordig nog steeds veel te zien en gebruikt in Italië. Maar ook in Nederland een zeer geliefde wandbrievenbus.

Voor bij een jaren 30 woning of voor bij een rijtjeshuis is deze wandbrievenbus ook zeer geschikt. De brievenbus is gemaakt van gietijzer, de bus moet goed aan de wand worden bevestigd. Voor dikke catalogussen en kranten is deze wandbrievenbus  minder geschikt.

Deze wandbrievenbus heeft een stevige inworpklep en is voorzien van een sierlijke ornamenten

De brocante antiek wandbrievenbus zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Brievenbus Elite gietaluminium/ Nostalgische aluminium

De elite gietaluminium en nostalgisch aluminium brievenbus hebben een traditionele uiterlijk. Woont u in een nieuwbouwhuis, klassiek jaren 30 of 50 woning dan passen deze brievenbussen hier perfect bij. De brievenbussen zijn voorzien van een anti-vuurwerk sluiting, met de verstelbare schroef kunt u de bus rond de jaarwisseling volledig afsluiten.

Er wordt bevestigingsmateriaal bijgeleverd om de brievenbus aan de wand te bevestigen. De van (giet) aluminium brievenbussen zijn gedecoreerd met een ruiter en een kroontje. De brievenbus is voorzien van een deurtje aan de voorzijde om uw post eruit te halen.

Ook deze brievenbussen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.