Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Bobi Classic B

Bobi brievenbus Classic B, gratis bezorgd!

De kenmerken van deze brievenbus is dat het deurtje om de post uit de brievenbus te halen zich niet aan de voorzijde, maar aan de achterzijde bevindt. Hierdoor is dit model niet geschikt als wandbrievenbus, maar bijvoorbeeld wel voor plaatsing in, tussen of vlak achter een muurtje of hek. Laagste prijsgarantie en gratis bezorging!Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Bobi Classic B

Bobi Classic B brievenbus kopen?

De Bobi Brievenbus Classic B is in principe hetzelfde als de Bobi Classic. Echter is er één verschil: Bij de Classic B zit het deurtje aan de achterzijde. De post zal via de inwerpopening aan de voorkant in de bus gedaan worden. Via het deurtje aan de achterzijde kunt u de brievenbus weer ledigen. Deze brievenbus is ideaal voor in of aan een hek! Elke Bobi brievenbus is naast een standaard model, ook in een B-variant verkrijgbaar. De letter B heeft in dit geval niks met B-keus of iets dergelijks te maken. De letter B staat voor de aanduiding BACK. Het engelse woord voor achter. Met de letter B bedoelt de fabrikant dat het uitname deurtje zich niet (zoals bij de meeste brievenbussen) aan de voorkant bevindt, maar aan de achterkant.

Brievenbus om achter een omheining of hek te plaatsen.

U zult in eerste instantie misschien niet bedenken waarom Bobi met dit ontwerp is gekomen. Maar er bleek vraag naar een brievenbus die de brievenbusklep aan de voorkant heeft en het deurtje aan de achterkant. Dit model kan handig zijn als u uw terrein bijvoorbeeld met een hek omheint heeft. U kunt de postkast in dat geval vlak achter (of zelfs tegen) de omheining plaatsen. U moet er natuurlijk wel voor zorgen dat de postbode met zijn handen bij de brievenbusklep kan. Dus u moet de briefkast dan net met de klep boven uw hekwerk plaatsen of een horizontaal gat in de omheining maken zodat bezorgers ongestoord bij uw brievenbus kunnen.

De Bobi brievenbus B is net als zijn broeders, stevig, sterk en voor 99,9% waterdicht. Het model is verkrijgbaar in een RVS uitvoering en in een aantal mooie RAL kleuren. Plaatsing kan vrijstaand in combinatie met de ronde brievenbuspaal of met een eigen bedachte constructie achter of tussen het hek gemonteerd worden. Alle Bobi brievenbussen zijn bij ons op voorraad, dus vandaag bestellen = morgen in huis!