Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Brievenbussen Rotterdam

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 256

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 256

Brievenbus kopen Rotterdam


Woon jij in “Roffa” oftewel in Rotterdam en ben jij op zoek naar een brievenbus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Rotterdam staat bekend om vele aspecten. Zo is Rotterdam de grootste havenstad van Europa en is daarnaast ook een internationale architectuurstad.  De stad is in de tweede wereldoorlog zo verwoest dat de volledige binnenstad opnieuw opgebouwd moest worden. Hierdoor zul je voornamelijk in de binnenstad nieuwbouw aantreffen. Doordat Rotterdam aan het water ligt vind je ook veel bruggen in de stad. De bekendste is de Erasmusbrug en deze wordt ook wel “de Zwaan” genoemd.

Welke brievenbus past hierbij?

In Rotterdam wordt er veel aandacht besteed aan het uiterlijk en de uitstraling van de stad. Het is daarom belangrijk dat je een brievenbus aanschaft die goed bij dit beeld past. In deze categorie hebben wij een aantal brievenbussen geplaatst die mooi bij deze stad passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Bobi Classic, een Daily van Burgwachter of de klassieke Envelop brievenbus. De kleuren die hier mooi bij passen zijn donkerblauw, rvs of groen. Sommige brievenbussen zijn ook verkrijgbaar met statief, op de website kun je vinden welk statief bij welke brievenbus past.

Snelle levertijd

Heb je de brievenbus nou met spoed nodig dan is dit ook geen probleem. Wij hebben namelijk bijna alle modellen op voorraad en deze zijn dus direct leverbaar. Als je een bestelling vóór 16:00 uur besteld en betaald hebt (op werkdagen), dan kunnen wij de order dezelfde dag nog verzenden. In 98% van de gevallen wordt de brievenbus dan al de volgende dag bij je aangeboden!