Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kunststof brievenbus

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

Kunststof brievenbus kopen?


Er zijn veel soorten kunststof brievenbussen. De bekendste kunststof brievenbus is waarschijnlijk wel de PTT brievenbus. Jarenlang zorgde deze groene plastic brievenbus voor een herkenbaar en vertrouwd straatbeeld. PTT brievenbussen worden niet meer gemaakt door PostNL, inimiddels hebben wij een perfecte vervanger voor deze handige postkast, namelijk de Cofa van Safepost en de Summus van Intersteel.

Daarnaast verkopen wij ook zeer luxe kunststof wandbrievenbussen: De Piano en Pearl van Burgwachter. Het ene model is voorzien van een hoogglans finish, het andere model heeft juist een matte poedercoating gekregen. Het is een echte design brievenbus met een unieke vormgeving. Daarnaast zitten er allemaal luxe extraatjes op, zoals een openings stop, een krantenvak en binnen verlichting. Dat laatste is trouwens erg handig als u s'avonds de post uit de brievenbus wilt halen. Zodra u het deurtje opent gaat het lampje in de postkast branden.

Het krantenvak gebruiken wij in Nederland vrijwel nooit, maar in veel andere Europese landen wordt dit vak altijd voor het ontvangen van kranten en reclame folders gebruikt. Wilt u liever geen ongeaddresseerde post, reclame, regio krantjes en folders ontvangen? Plak dan een ja/nee of nee/nee sticker op uw brievenbusklep. Zo kan de bezorger van een afstand al zien dat u liever geen reclamefolders en dagbladen ontvangt.