Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kunststof brievenbus

Kunststof brievenbus kopen?
Gaat u voor eenvoud of voor het design? Bij een kunststof brievenbus is alles mogelijk! Kunststof brievenbussen zijn weersbestendig en hebben weinig onderhoud nodig! Bestel uw favoriete postkast eenvoudig online, zodat u 'm morgen al kunt gebruiken!Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

Kunststof brievenbus

Kunststof brievenbus kopen?


Als we het over een kunststof brievenbus hebben, denken veel mensen direct aan de oud bekende groene Ptt brievenbus. Deze donkergroene postbus was jarenlang een heel herkenbaar en vertrouwd object in het Nederlandse straatbeeld. In de jaren 80 kwamen de eerste postkasten op de markt. In Nederland ontving toen ieder huishouden een gratis plastic brievenbus. Aangezien het gratis verstrekken van ptt brievenbussen een dure aangelegenheid was, ging men al vrij snel over naar de verkoop van de groene postkast. De bus was tot het jaar 2000 nog altijd te koop bij het Nederlandse postbedrijf. Maar toen de mal het begaf werd besloten dat er geen nieuwe producties zouden plaatsvinden. In het begin van het jaar 2000 eindigde dus de officiële productie van de kunststof ptt bus. De vraag naar het eenvoudige, maar zeer gebruiksvriendelijke postkastje bleef echter onveranderd. Het duurde dan ook niet lang tot de eerste alternatieven op de markt kwamen.

De Cofa een perfecte kunststof brievenbus!

Het Deense bedrijf Cofa produceerde in samenwerking met het Duitse merk Safepost de Cofa. Een plastic brievenbus met precies dezelfde uitstraling als het oude vertrouwde exemplaar van Ptt Post. Ook Intersteel kwam met het model Summus op de markt. Een soortgelijk model met een iets strakkere belijning dan de Cofa. De Cofa werd in 2 kleuren geproduceerd, de Summus in vier varianten: Donkergrijs, donkergroen, wit en zilver grijs. Tot zover ons verhaal over de Ptt brievenbussen. Nu willen we wat over de luxere kunststof postkasten vertellen. U zult namelijk verstelt staan hoe mooi deze kunnen zijn!

Kunststof brievenbussen in hoogglans of mat?

Wat ziet u voor u als we het woord 'kunststof brievenbus' noemen? Waarschijnlijk heeft u dan gelijk een eenvoudige groene plastic bus in gedachte. Graag willen wij u kennis laten maken met de luxe kunststof design brievenbussen van Burgwächter. Door het gieten van het kunststof kunnen deze briefkasten perfectionistisch gevormd worden zonder ook maar één klein oneffenheidje. De waterdichte constructie, de kleurvaste coating en de prachtige vormgeving zorgen ervoor dat deze postkasten zeer geliefd zijn! De Burgwachter Piano en Pearl zijn beide wandbrievenbussen met een futuristische uitstraling. Wandbrievenbus Piano is voorzien van een hoogglans finish, de Pearl heeft juist een matte poedercoating gekregen. Het model is verkrijgbaar in een aantal prachtige kleuren waaronder bordeaux rood, donkerblauw, antraciet grijs, zwart, wit, zilver, terra cotta en zand. Het is een echte design brievenbus met een unieke vormgeving. Daarnaast zitten er allemaal luxe extraatjes op, zoals een openings stop, een krantenvak en binnen verlichting. Dat laatste is trouwens erg handig als u s'avonds de post uit de brievenbus wilt halen. Zodra u het deurtje opent gaat het lampje in de postkast branden. Het krantenvak gebruiken wij in Nederland vrijwel nooit, maar in veel andere Europese landen wordt dit vak altijd voor het ontvangen van kranten en reclame folders gebruikt. Wilt u liever geen ongeaddresseerde post, reclame, regio krantjes en folders ontvangen? Plak dan een ja/nee of nee/nee sticker op uw brievenbusklep. Zo kan de bezorger van een afstand al zien dat u liever geen reclamefolders en dagbladen ontvangt.