Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Grote brievenbus

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 157

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 157

Grote brievenbus

Grote brievenbus kopen?

Ontvangt u veel post, catalogi, de dikke zaterdagkrant en reclame bladen? Dan is het hebben van een grote brievenbus geen overbodige luxe. Niets is namelijk vervelender dan een met post volgepropte brievenbus waarbij de rekeningen nog half naar buiten steken. Met een grote brievenbus voorkomt u dat de postbode uw post weer retour stuurt omdat er geen post meer in de brievenbus past. U kunt zorgeloos een week op vakantie zónder dat u de buren moet vragen om elke dag uw brievenbus te legen.

Bobi brievenbussen voor grote hoeveelheden post

In onze collectie vindt u een breed scala aan grote brievenbussen. Een grote brievenbus die je veel op bedrijfstereinen en villa wijken ziet is de Bobi brievenbus. Toegegeven, de Bobi brievenbus is niet goedkoop. Maar het is de Rolls Royce onder de brievenbussen. Bobi postkasten zijn ontzettend sterk, stabiel, duurzaam, waterdicht en stijlvol. Bovendien bieden deze briefkasten volop ruimte voor grote hoeveelheden post. Kies uit de Bobi grande, de Bobi Jumbo of Bobi Swiss. Deze brievenbussen zijn overigens ook verkrijgbaar in diverse modellen. Zo zijn ze ook verkrijgbaar met een deurtje aan de achterzijde.

Nog veel meer grote brievenbussen en pakketbrievenbussen

Een andere grote staande brievenbus is model Brussel en de nostalgische Engelse kolombrievenbus. Beide bussen kunnen helemaal gevuld worden met post. Ideaal als u langere tijd op vakantie gaat. De brievenbus uit België, de Brussel kunt u tevens gebruiken als pakketbrievenbus. Datzelfde geldt voor onze exclusieve modellen uit de USA. De US mailbox is geschikt voor het ontvangen van post en kleine pakketjes. Als de postbode de post bezorgd heeft, hoort hij of zij het vlaggetje omhoog te doen. Zo kunt u zelf vanuit uw keukenraam of huiskamerraam zien of de postbode al is langsgeweest en hoeft u niet tien keer voor niets naar uw brievenbus te lopen.