Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Grote brievenbus

Grote brievenbus kopen?

Voor een grote postkast bent u bij Your Mailbox op het juiste adres! We hebben ze met een behoorlijk inhoud van 47 liter, maar kunnen u ook een brievenbus met een inhoud van maar liefst 84 liter (Bobi Jumbo) leveren. Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur? Dan wordt uw pakket dezelfde dag nog verzonden! Bestelt u op zaterdag of zondag? Dan wordt uw pakket maandag verzonden. Wij bezorgen ook in België en Duitsland.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 125

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-60 of 125

Grote brievenbus

Grote brievenbus kopen?

Ontvangt u veel post, catalogi, de dikke zaterdagkrant en reclame bladen? Dan is het hebben van een grote brievenbus geen overbodige luxe. Niets is namelijk vervelender dan een met post volgepropte brievenbus waarbij de rekeningen nog half naar buiten steken. Met een grote brievenbus voorkomt u dat de postbode uw post weer retour stuurt omdat er geen post meer in de postkast past. Iets dat nog wel eens gebeurt als mensen gedurende langere tijd op vakantie gaan. U moet er toch ook niet aan denken dat belangrijke poststukken zomaar retour afzender gaan omdat ze simpelweg niet meer in uw briefkast kunnen? Met een grote brievenbus heeft u daar geen last van. Afhankelijk van de hoeveelheid post die u dagelijks ontvangt kunt u weken of zelfs maanden op vakantie gaan! Tussen groot én groot kan nog al verschil zitten. Daarom gaan we in dit verhaal iets gedetailleerder in op al onze grote brievenbussen.

Bobi brievenbussen voor grote hoeveelheden post

In onze collectie vindt u een breed scala aan grote brievenbussen. Een grote brievenbus die je veel op bedrijfstereinen en villa wijken ziet is de Bobi brievenbus. Toegegeven, de Bobi brievenbus is niet goedkoop. Maar het is de Rolls Royce onder de brievenbussen. Bobi postkasten zijn ontzettend sterk, stabiel, duurzaam, waterdicht en stijlvol. Bovendien bieden deze briefkasten volop ruimte voor grote hoeveelheden post. De Classic en de Grande S zijn de kleinste uit de reeks. Ze zijn de kleinsten, maar zijn alles behalve klein want de Bobi Classic bijvoorbeeld, heeft een inhoud van maar liefst 29 liter! Een wat grotere variant met een inhoud van 47 liter is de Bobi Grande, gevolgd door de Bobi Jumbo, een brievenbus met een inhoud van maar liefst 84 liter! Bobi bussen zijn niet goedkoop. Maar de kwaliteit laat niets te wensen over. De fabrikant heeft tot in de details naar perfectie gestreefd en dat is te zien en te merken. Met de aanschaf van een Bobi brievenbus zult u er de komende jaren eigenlijk geen omkijken meer naar hebben. Wel is het zaak om de buitenbus zo af even af te nemen met een vochtig doekje. Het hoeft niet per sé, maar de bus zal dan langer haar mooie glanzende kleur behouden.

Nog veel meer grote brievenbussen en pakketbrievenbussen

Een andere grote vrijstaande brievenbus is model Brussel en de nostalgische Engelse kolombrievenbus. Beide bussen kunnen helemaal gevuld worden met post. Ideaal als u langere tijd op vakantie gaat. Beide bussen beschikken over een tussenschotje. U kunt als u thuis bent en toch in de gelegenheid bent om elke dag de post eruit te halen, het tussenschot in de postkast schuiven. De post valt dan op het tussenschotje en u hoeft in dat geval bij het eruit halen van de post niet helemaal op de knieën te gaan zitten om de poststukken eruit te halen. Zonder gebruik van het tussen paneel valt de post echt op de bodem van deze brievenbussen. U kunt zich wel voorstellen dat er in zo'n grote brievenbus dan ook wel heel wat post kan. Model Brussel kunt u tevens gebruiken als pakketbrievenbus. Datzelfde geldt voor onze exclusieve modellen uit de USA. De US mailbox is geschikt voor het ontvangen van post en kleine pakketjes. Als de postbode de post bezorgd heeft, hoort hij of zij het vlaggetje omhoog te doen. Zo kunt u zelf vanuit uw keukenraam of huiskamerraam zien of de postbode al is langsgeweest en hoeft u niet tien keer voor niets naar uw brievenbus te lopen. In ons assortiment vindt u ook hele grote us mailboxen! Combineer uw aankoop met één van onze handige toebehoren zoals bijvoorbeeld een rvs reiniger, een ja/nee sticker of luxe rvs ja/nee bordje voor op uw brievenbusklep of handige huisnummerstickers. Door grootschalig in te kopen kunnen wij u vaak een zeer scherpe korting aanbieden. Dat geldt niet alleen voor de Kolombrievenbus en Bobi, maar ook voor de deurbrievenbus, de Ptt brievenbus, de wandbrievenbus en de brievenbuskleppen. Wij zijn de goedkoopste, en dat willen we ook graag blijven! Heeft u een mooie postkast op het oog, maar heerst er toch nog enige twijfel? Wij nodigen u graag uit in onze speciale brievenbuswinkel. In onze showroom vindt u alle modellen opgesteld staan. U kunt ze daar rustig en vrijblijvend bekijken en mocht u een bus zien die aan al uw verwachting voldoet? Dan kunt u de brievenbus van uw keuze direct mee naar huis nemen. Woont u niet in de buurt? Dan is er ook geen man over boord. U heeft bij aankoop van uw online bestelling namelijk 14 dagen zichttermijn. In die 14 dagen kunt u uw bestelde artikelen rustig bekijken. Voldoen ze niet aan uw wensen? Dan kunt u uw pakket terugsturen en krijgt u het volledige aankoopbedrag teruggestort.