Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Bobi Trio

Bobi Trio, 3 in 1 brievenbus!

Zeer luxe en degelijke brievenbusconstructie waarbij in één unit drie separate brievenbussen zijn verwerkt. Vrijstaand in combinatie met een statief te plaatsen, maar ook aan een wand te monteren. 5 jaar garantie en GRATIS bezorgd op locaties in Nederland, België en Duitsland.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Bobi Trio

Wilt u een Bobi Trio brievenbus kopen?

Brievenbus Bobi Trio is een handige 3 in één brievenbus. Deze 3 in één brievenbussen van Bobi zijn speciaal ontwikkeld voor appartementen, 2-onder-1 kap woningen, woon/werk situaties en woonomstandigheden waarbij meerdere families onder één dak wonen. Een ideale brievenbusconstructie gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Bobi is een merk uit het hogere segment. U kunt het vergelijken met auto's. Een goedkope Peugeot of een dure Mercedes. Ze rijden allebei. Maar de Mercedes zal het uiteindelijk winnen op duurzaamheid en comfort. Dat geldt ook voor de Bobi brievenbus, een op het oog normale postkast met een mooi uiterlijk. Maar als u eens een diepere blik in het product werpt, zult u zien dat Bobi zoveel meer is...

De pluspunten van een Bobi Trio...

Laten we beginnen met de materialen die Bobi gebruikt om haar brievenbussen te maken. Dit materiaal bestaat voornamelijk uit hoogwaardig verzinkt staal. Om een vrij stevige brievenbus te creëeren moet men minimaal een dikte van 0,6 cm staal gebruiken. Echter, Bobi gebruikt 1cm dik staal en produceert hiermee dus hele zware, stevige, sterke en robuuste postbussen die dus behoorlijk wat kunnen hebben. De poedercoating die vervolgens op het staal gaat heeft een hele mooie egale gloed zonder ook maar één klein oneffenheidje. Van een roestige Bobi hebben we dan ook nog nooit gehoord. Zelfs niet aan zee! Een waterdichte brievenbus staat ook bij veel mensen hoog op het wenslijstje. Nou kunnen we nooit 100% garantie geven op een waterdichte postkast, maar van de Bobi (en daar hebben we de afgelopen jaren er wel meer dan 1000 van verkocht) hebben we hier echt nog nooit klachten over gekregen. Bobi heeft ook alles zorgvuldig bekeken en heeft met haar slimme constructie en met behulp van rubbers er ook wel van alles aan gedaan om regen inslag te voorkomen. Een ander pluspunt van de Bobi is het feit dat u de brievenbusklep kunt afsluiten. Misschien vraagt u zich nu af, waarom u in hemelsnaam de mogelijkheid heeft om uw brievenbusklep af te sluiten. Maar dat kan van pas komen tijdens de jaarwisseling. Elk jaar worden namelijk vele brievenbussen opgeblazen en beschadigd door vuurwerk. Met een afsluitbare brievenbusklep hoeft u u hierover geen zorgen te maken. Wat bij de Trio wel van belang is, is dat uw medebewoners die in dezelfde unit een postvak beheren, ook de klep afsluiten. Anders zit u eindelijk misschien nog met schade opgezadeld. Dit model kunt u aan een muur bevestigen als zijnde wandbrievenbus, maar ook vrijstaand plaatsen. Het model zou dus ook binnen in een portiek kunnen worden gemonteerd en u kunt zelfs meerdere brievenbussen naast elkaar plaatsen en aan elkaar koppelen.


Uw brievenbus gratis bezorgd!

Als u besluit om deze postkast aan te schaffen, zult u daar geen spijt van krijgen. De kwaliteit, dat helaas op foto's niet zichtbaar is, zult bij het uitpakken van deze brievenbussen meteen opmerken. Is de postbus toch niet geheel naar wens? Dan heeft u een ruim zichttermijn van 14 dagen waarin u zonder opgaaf van reden uw bestelling mag retourneren en ontvangt u gewoon uw aankoopbedrag weer terug. Zo loopt u geen enkel risico bij een aankoop op afstand. Wat ook een mogelijkheid is, is om een bezoek te brengen aan onze showroom. Uiteraard zult u hier de Bobi brievenbus trio aantreffen, maar ook de Bobi duo en andere brievenbusunits, brievenbusconstructies en groepsbrievenbussen. Dit is de locatie waar alle brievenbussen georganiseerd bij elkaar staan. En waar u ze met elkaar kunt vergelijken en zelfs kunt testen. Onze showroom is elke werkdag geopend. Het adres vindt u onderaan onze website.