Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Safepost brievenbus

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

Safepost brievenbus kopen?


Maak kennis met de Safepost brievenbus! Brievenbussen van Safepost hebben een elegante uitstraling. Bij de meeste brievenbussen van dit Duitse merk, kunt u zelf kiezen of u de brievenbus wél of niet op slot draait. Safepost heeft wandbrievenbussen in haar assortiment, maar ook staande brievenbussen voor in uw tuin of naast de oprit.
De SP14 brievenbussen hebben een strakke moderne look. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Je kunt dus een kleur kiezen die bij jouw woning of tuin past. Ook kun je op je brievenbus nog huisnummer stickers plakken of een nee/ja plaatje.

Pakketbrievenbus van Safepost 

Een groot voordeel van deze Safepost SP14 brievenbussen is dat er ook kleine pakketjes in deze brievenbussen bezorgd kunnen worden. Heb je dus iets online besteld, of verwacht je een klein pakketje van een vriendin of iemand uit je familie? Dan hoef je niet persé thuis te zijn om het pakketje aan te nemen. Het is wel zo dat alleen kleine pakketjes hier in passen. Zoek je een brievenbus waar ook grotere pakketten in bezorgd kunnen worden? Bekijk dan eens de categorie pakketbrievenbus voor grotere pakket brievenbussen. De pakketbrievenbussen zijn ideaal als je regelmatig pakketjes verwacht. Je hoeft niet speciaal thuis te blijven om je pakketten in ontvangst te nemen. Behalve de SP14 brievenbus bieden we nog meer brievenbussen aan van het merk Safepost. De Safepost 123 is bijvoorbeeld een hele moderne stijlvolle RVS brievenbus. De brievenbus is zeer strak afgewerkt achter een prachtige moderne voorzijde. 

Kies je voor een Safepost brievenbus? Dan kies je voor een kwaliteitsbrievenbus voor een nette prijs! Bestel je een brievenbus op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt je brievenbus dezelfde dag nog verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag al bij je bezorgd!