Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Design brievenbus

Bestel een brievenbus vóór 16:00 uur en ontvang hem de volgende werkdag in huis!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Design brievenbus kopen?


Een brievenbus is hét visitekaartje van uw huis. Bij een mooie villa hoort een mooie brievenbus. Bij een mooie tussenwoning hoort net zo goed een mooie brievenbus. Op onze site vindt u diverse mooie en kwalitatief hoogwaardige brievenbussen. Zoekt u een echte design brievenbus? Dan bent u in deze categorie aan het juiste adres. De brievenbussen hebben een prachtig design. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zowel in het mat als glanzend. 

Roestvrije design brievenbussen

De design brievenbussen uit deze categorie zijn gemaakt van massief kunststof, dit heeft als groot pluspunt natuurlijk dat deze niet kunnen roesten maar behalve dit is massief kunststof ook nog eens erg mooi. Het ziet er chique uit en ziet u daarom vooral vaak bij moderne huizen. De kleur van de brievenbus wordt vaak gematcht met de kleur van de voordeur of het hekwerk. Zo creëert u een heel mooi geheel met uw huis. Heeft uw huis een oprit? Dat is voor onze design brievenbussen geen probleem! Deze brievenbussen kunt u namelijk eenvoudig monteren op een statief. Het statief plaatst u aan het begin van uw oprit en zo kan de postbode gemakkelijk uw post bezorgen! 

Brievenbus in een andere stijl kopen

Een brievenbus is niet alleen praktisch voor het ontvangen van post. Het is ook een accessoire voor in uw tuin! Kies daarom een brievenbus die bij u en uw huis past. Heeft u een moderne en strakke tuin dan past een design brievenbus daar perfect bij! Heeft uw tuin een andere stijl? Wij bieden in ons assortiment brievenbussen die geschikt zijn voor iedere tuin! Zowel klassieke als brocante en Engelse brievenbussen vind je allemaal op Yourmailbox.nl

Bestel je een design brievenbus op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt deze in 98% van alle gevallen de volgende dag bij u bezorgd!