Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kolombrievenbus

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Kolombrievenbus


Een kolombrievenbus is een ideale brievenbus voor mensen die dagelijks veel post ontvangen. De kolombrievenbus heeft een bijzonder stijlvolle en nostalgische uitstraling. Onze kolombrievenbussen zijn gemaakt van aluminium. Groot voordeel hiervan is dat deze brievenbussen niet roesten! Naast de rode, witte en groene kolombrievenbus, vindt u in onze webshop nu ook blauwe, antraciet grijze, mat zwarte en glans zwarte kolombrievenbussen! Alle brievenbussen nu met hoge korting!

Een brievenbus dient voor het opvangen van uw post, iedereen heeft een brievenbus nodig, anders kunnen we geen post ontvangen. Een kolombrievenbus dient niet alleen voor het ontvangen van uw post, maar is ook nog eens erg stijlvol en is daardoor erg mooi ter decoratie.  U kunt de brievenbus op uw oprit plaatsen, naast uw struiken of planten of aan de weg, het is maar net wat u zelf mooi vindt. U kunt de brievenbus overal plaatsen want deze het is een vrijstaande brievenbus.

Een kolombrievenbus is erg ruim en biedt dus genoeg ruimte voor het ontvangen van veel post. Ga je een weekje op vakantie? Dan zal de brievenbus niet direct overstromen met post. De brievenbussen kunnen gemakkelijk op slot worden gedraaid en deze kan weer geopend worden met de bijgeleverde sleutels