Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Bobi Accessoires

Accessoires voor Bobi brievenbussen

Voor de Bobi brievenbus kunt u nog extra accessoires bestellen zoals een anti-hengelplaat, een draaiknop, een nieuw cilinderslot of extra brievenbussleuteltjes. U vindt in de categorie ook huisnummerstickers, ja/nee stickers en reinigingsproducten voor uw postkast.Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Bobi Accessoires

Op zoek naar Bobi accessoires?

In deze rubriek vindt u diverse accessoires voor uw Bobi brievenbus. Wilt u uw brievenbus bijvoorbeeld beveiligen met een anti hengelplaat zodat derden de post niet uit de brievenbus kunnen hengelen, dan kunt u deze hier er los bij bestellen. Let op dat er een verschillende hengelplaten zijn, die speciaal passend gemaakt zijn voor de Bobi Classic, De Bobi Grande en Grande S. Bestelt u een Bobi B, een Bobi brievenbus waarbij het postuitname deurtje zich aan de achterzijde bevindt? Dan is het helaas niet mogelijk om een antihengel systeem in te bouwen. Wilt u een Bobi Jumbo aanschaffen? Dan is de antihengel plaat al standaard ingebouwd!

Van anti-hengelplaat tot draaiknop

Naast anti hengel systemen voor uw Bobi brievenbussen zijn er nog andere accessoires verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld een los draaislotje bestellen en het huidige brievenbusslotje vervangen door een draaisysteem. Voordeel van een draaislot is het eenvoudiger openen van uw Bobi brievenbus. We hebben het over een draaislot, maar eigenlijk is het meer een draaiknop. U kunt de postkast er namelijk wel mee dicht doen, maar niet afsluiten. De Bobi draaiknop past op alle Bobi brievenbussen met uitzondering van de Bobi Bella.

Extra sleutels voor uw brievenbus bestellen?

Wilt u extra sleutels voor uw brievenbus bestellen? Bijvoorbeeld omdat er meerdere mensen in uw huishouden of bedrijf de mogelijkheid moeten hebben om de brievenbus te kunnen openen of omdat u voor de zekerheid gaat wat reserve sleuteltjes wilt hebben, dan is dat mogelijk! Althans, voor de Bobi brievenbus! Op uw huidige brievenbussleuteltjes staat een unieke code gegraveerd. Dit nummer bestaat altijd uit de letters KT of TK gevolgd door 4 cijfers. Bijvoorbeeld KT3234. Dit nummer heeft u nodig om extra brievenbussleuteltjes bij te bestellen. Noteer bij ontvangst van uw Bobi brievenbus ook altijd deze unieke code. Dan kunt u, in het geval dat u uw sleutels kwijt bent, eenvoudig nieuwe sleuteltjes bestellen en hoeft u niet het gehele cilinderslotje te vervangen. Boven genoemde accessoires zijn specifiek ontworpen voor de Bobi bussen. Uiteraard hebben we ook nog handige huisnummer stickers, ja/nee stickers en RVS plaatjes en rvs reinigings producten in ons assortiment.