Neem ook een kijkje in onze andere webshops

RVS brievenbus

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

35 artikel(en)

RVS brievenbus

Op zoek naar een RVS brievenbus?

Dan bent u hier zeker aan het juiste adres! Door rechtstreekse import kunt u profiteren van hoge kortingen (tot wel 50%) op diverse RVS brievenbus modellen.
Of u nou veel of weinig post ontvangt en houdt van een opvallende of juist een simpele brievenbus. Wij hebben voor iedereen wel een geschikte brievenbus in ons assortiment.

De Vancouver bijvoorbeeld: de prachtige brievenbus met statief RVS is nu in de aanbieding van 299,95 euro voor slechts 169,95 euro! Een korting van maar liefst 130 euro! Pak uw voordeel en profiteer gelijk!

Uniek zijn de brievenbussen van het Finse merk Bobi. Deze brievenbussen hebben een kenmerkende vorm. De RVS-bussen van Bobi zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Bijvoorbeeld de Classic, deze brievenbus voldoet bijna aan ieders eisen. Ook is het mogelijk om van het merk een dubbele of zelfs drie dubbele brievenbus te kopen. Handig voor woningen waar meerdere mensen onder één dak wonen.

Tegenwoordig worden steeds meer aankopen via het Internet gedaan. De koeriersdiensten hebben het dan ook drukker dan ooit. Maar bij een bestelling moet je er wel rekening mee houden dat je op het moment van bezorging wel thuis bent. Daarom kun jij ook kiezen voor een pakketbrievenbus, de bezorger kan dan het pakketje gemakkelijk in de bus doen!

Twijfelt u nog over uw keuze voor een brievenbus en wilt u de brievenbussen voor uw aankoop eerst bekijken? Of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Breng gerust een bezoek aan onze showroom in Eerbeek, Gelderland! Onze medewerkers staan hier voor u klaar, u bent van harte welkom!

Wat is RVS precies?

RVS staat voor roestvrij staal. RVS is een legering (mengsel) van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel, titanium, koper, aluminium en koolstof. Hierbij gaat het chroom de roestvorming tegen. De hoeveelheid koolstof zorgt voor de hardheid van het roestvrije staal. Nikkel brengt een niet-magnetische werking aan de legering. De andere metalen die in veel kleinere hoeveelheden voorkomen hebben een positieve uitwerking op het corroderen en verwerken van staal.

Het eerste roestvrije staal werd op 13 augustus 1913 door Harry Brearley in het laboratorium Brown-Firth gegoten. Dit naar aanleiding van een verzoek aan hem om onderzoek voor de wapenindustrie te doen, in 1912.