Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Bobi Grande S

De Bobi Grande S brievenbus, gratis bezorgd!

De Bobi Grande S is vrijwel gelijk aan de standaard Grande brievenbussen. Toch is er één groot verschil en dat de diepte van de postkast. Deze is niet 27 maar 15 centimeter. Doordat de bus niet zover uitsteekt, is dit model bij uitstek zeer geschikt om als wandbrievenbus te monteren. Uiteraard is het model ook mét statief verkrijgbaar!Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Bobi Grande S

Bobi Grande S brievenbus kopen?

De elegante Brievenbus Bobi Grande S is de slankere variant op de Bobi Grande. De S staat in dit geval dan ook voor 'small'. Men heeft de hoogte en breedte behouden, maar de diepte van de postkast is bijna met de helft afgenomen. Deze is bij de normale Grande namelijk 27 centimeter en bij de Grande S 15 centimeter. De reden om deze uitvoering minder diep te maken is het feit dat er vraag naar was. Klanten wilden graag een Bobi Grande aanschaffen als wandbrievenbus, maar vonden de postkast te ver uitsteken. Het ver uitsteken van een brievenbus is op zich geen probleem. Maar wel als de bus aan een smal pad, een smalle winkelstraat of oprijlaan gesitueerd is. Dan is de kans reëel aanwezig dat passanten op fietsen met hun stuur de bus raken of dat men per ongeluk de briefkast of zichzelf beschadigd bij het langs lopen. De Grande S leent zich perfect als muurbrievenbus! Uiteraard kunt u dit model ook met een bijpassend statief bestellen.

Welke brievenbus biedt de meeste inhoud in liters?

Bobi brievenbussen zijn vrijwel meteen te herkennen aan de vormgeving. Ongeacht het type dat u wilt aanschaffen is de bus qua uiterlijk vrij identiek. De verschillen per type zit 'm vooral in de capaciteit. Hierbij is de Bobi Classic S met een capaciteit van 20 liter de kleinste. Met een inhoud van 28 liter volgt hierop de Bobi Grande S. En deze wordt op de hielen gevolgd door de Bobi Classic met een volume van 29 liter. Daarna volgt de Grande met 47 liter en de Jumbo sluit dit rijtje af met een capaciteit van 84 liter. De Bobi Swiss, Duo en Trio bieden ook veel capaciteit, maar let wel op dat deze postkasten meerdere postvakken herbergen.

Een pakketbrievenbus geschikt voor kleine pakketjes...

De Grande S beschikt over een zogenaamde duwklep. Dit is een brievenbusklep die naar binnen open gaat. De bezorger duwt de post licht tegen de RVS brievenbusklep en deze opent zich. Een zeer gebruiksvriendelijke manier! Doordat de inworpklep veel groter is dan de standaard brievenbuskleppen, kunnen in deze postkast naast brieven, folders en kranten, ook dikke enveloppen en zelfs pakketjes tot een dikte van 8 centimeter worden bezorgd. De Grande is dus min of meer een pakketbrievenbus, met de vermelding voornamelijk geschikt te zijn voor de kleinere postpakketjes. Het kan uitkomst bieden als u voor uw bedrijf of werk regelmatig kleine pakketten ontvangt of als u prive veel online aankopen doet. Voor het ontvangen van uw pakketje hoeft u niet meer thuis te wachten totdat de pakketbezorger langs is geweest. U kunt gewoon gaan en als u thuis komt zult u uw pakketje in uw brievenbus vinden.

Brievenbus accessoires iets voor u?

Naast brievenbussen verkopen wij ook brievenbus-accessoires. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld huisnummering stickers. Deze huisnummer stickers verkopen wij in verschillende formaten. De kleinste huisnummerstickers zijn 4cm en de grootste huisnummersticker is die van 10cm. We verkopen ook nog grotere nummer stickers. Maar die zijn met name geschikt voor afval containers. Naast stickers met getallen verkopen we ook ja/nee en nee/nee bordjes. Zo'n RVS ja/nee bordje plakt u op uw brievenbusklep als u wel gratis regiokranten wilt ontvangen, maar geen ongeadresseerde reclame. Gebruikt u het nee/nee bordje? Dan geeft u aan dat u geen ongeadresseerde kranten en geen reclamefolders wilt ontvangen. Voor de Bobi Grande vindt u in onze collectie een handig draaislotje. Mocht u het vervelend vinden om uw brievenbus altijd maar met sleuteltje te moeten openen, dan kunt u het brievenbusslotje vervangen voor dit handige draaislot. De Bobi Grande beschikt al over een anti-vuurwerk klep afsluiter. Maar mocht u het post hengelen ook tegen willen gaan? Dan bestaat er voor de Grande ook nog een anti hengel plaat.