Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Brievenbussen Haarlem

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 256

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-60 of 256

Brievenbus Haarlem


Haarlem, een gezellige stad en de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Op Amsterdam na is Haarlem de stad met het grootste aantal inwoners van Noord-Holland. Veel inwoners betekent veel woningen én dus ook veel post. Veel post wordt tegenwoordig natuurlijk digitaal verzonden, er gaat echter nog steeds ook veel post via de ‘gewone’ brievenbus en naar verwachting zal de ‘gewone’ brievenbus ook zeker niet verdwijnen in de toekomst. Een brievenbus is niet alleen handig om post in te ontvangen, ook kun je tegenwoordig in bepaalde brievenbussen kleine pakketjes ontvangen! Heb je dus een klein artikel besteld, dan kan deze eenvoudig in jouw mailbox afgeleverd worden. Bij Yourmailbox vind je ook speciale pakketbrievenbussen waarin je zelfs iets grotere pakketjes kunt ontvangen. Deze speciale briefkasten kan de pakketbezorger eenmalig openen, om hier vervolgens het pakketje in te leveren, daarna kan de bezorger het deurtje sluiten en valt deze in het slot, waardoor een ander het pakketje niet zomaar uit de pakketbus kan halen. Alleen jij, mét de sleutel, kan de pakketbriefkast openen.

Brievenbussen zijn er in alle soorten en maten. Wij van Yourmailbox.nl bieden het grootste assortiment met briefkasten aan. Van kleine brievenbusjes tot de grootste brievenbussen en van RVS mailboxen tot de bekende ptt stijl brievenbus . Ook brievenbussen van het kwalitatief beste brievenbussen merk Bobi vind je in ons assortiment! Deze prachtige brievenbussen zijn van de beste kwaliteit en hebben dan ook een zeer mooie en luxe uitstraling. Wanneer je een brievenbus aanschaft van het merk Bobi kun je er zeker van zijn dat je een kwalitatief goede briefkast hebt. De brievenbus is gemaakt van sterk materiaal en tot in de details afgewerkt. De bussen bieden veel ruimte voor post en in veel gevallen zelfs voor kleine pakketjes. Ook Bobi brievenbussen zijn verkrijgbaar in veel verschillende modellen en kleuren.

Bestel je een mailbox op een werkdag vóór 16:00 uur dan wordt deze dezelfde dag verwerkt en verzonden en in 98% van alle gevallen de volgende dag bij je bezorgd!