Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Bobi Grande B

Bobi Grande B? Met openingsklep aan de achterzijde.

De Bobi Grande B is het zelfde exemplaar als de Bobi Grande. Het enige verschil is dat het post uitname deurtje zich niet aan de voorzijde, maar aan de achterzijde bevindt. Dat maakt deze brievenbus ongeschikt als wandbrievenbus. Wél kunt u dit model perfect tussen de spijlen van een hek monteren of vrijstaand achter een hekwerk plaatsen. Vandaag bestellen = Morgen in huis!* (Bezorging is GRATIS)Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Bobi Grande B

Op zoek naar een Bobi Grande B brievenbus?

De BOBI Brievenbus Grande B is een van onze paradepaardjes. Niet alleen de kwaliteit en duurzaamheid staan bij Bobi hoog in het vaandel, ook aan de wensen van de klant is tegemoet gekomen door een postkast te creëren waarbij het openings deurtje niet aan de voorkant, maar aan de achterkant van de bus zit. Deze brievenbussen zijn zeer geschikt voor afgesloten tuinen en omheinigen. U kunt de postkast bijvoorbeeld tegen een lage schutting, een laag muurtje of hek plaatsen. U dient de bus dan zo te plaatsen dat de brievenbusklep boven het muurtje, hekje of schutting uitsteekt zodat de postbode er gewoon vanaf de straat kant bij kan komen. Het voordeel van een post uitname deurtje aan de achterzijde is dat u niet eerst uw hek of poort hoeft te openen om de post uit de brievenbus te halen. Nee, doordat het deurtje zich aan de achterkant bevindt kunt u de post er van de tuin zijde uithalen. Is uw poort of hekwerk hoger? Dan kunt u de Bobi Grande B tussen de spijlen van het hek plaatsen.

Een brievenbus waarbij het openingsdeurtje zich aan de achterzijde bevindt.

Eén van de grote pluspunten van de Bobi Grande is de brievenbusklep. Deze is van RVS vervaardigd en zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De brievenbuskleppen van de Grande gaan naar binnen open. Zodra de postbode of postbezorger met de post tegen de inworpklep aan duwt zal deze naar binnen toe openen en kan de post ingeworpen worden. U kunt zelf instellen hoever deze rvs brievenbusklep open mag gaan. Dat kan van 0 tot 8 cm. Het geheel afsluiten van uw brievenbus kan handig zijn tijdens de jaarwisseling. Wilt u ook kleine pakketjes in uw postkast ontvangen? Dan kunt u de klep op 8 centimeter instellen. Het post uitname deurtje is voorzien van een zeer degelijk cilinderslot. U krijgt er drie brievenbussleutels bij. Dus heeft u er altijd nog twee reserve, mocht u er eentje kwijtraken. Naast een zeer degelijke brievenbusklep en brievenbusslot beschikt deze buitenbus over nóg veel meer pluspunten waaronder een vriijwel spat waterdichte constructie, een zeer duurzame coating, een enorme capaciteit en een uiterst lange garantie.

Een grote postkast met alleen maar pluspunten!

Bij de Bobi Grande kunt u ook nog enkele losse onderdelen bestellen. Eén van deze onderdelen is de ronde brievenbuspaal die zich prachtig om de ronde bovenzijde van de postkast buigt. U kunt kiezen uit een brievenbusstatief in een RAL kleur, maar omdat de inworpklep van RVS is gemaakt, kan het ook erg mooi zijn om dan voor RVS brievenbuspalen te gaan. Verder kunt u nog een speciaal draaislotje kopen, waarmee u het slot zonder gebruik van sleutels kunt openen. Verder kunt u deze Bobi brievenbus nog voorzien van huisnummer stickers en eventueel een ja/nee, nee/nee bordje in het rvs. De Bobi Grande B brievenbussen hebben wij allemaal in ons eigen magazijn op voorraad. Wij hoeven dus niet zoals bij veel concollega's eerst nog de brievenbus bij de leverancier te bestellen. Hierdoor kunnen wij heel snel leveren in zowel Nederland, België en Duitsland. Ook hebben wij een speciale showroom waar alle brievenbussen staan opgesteld. U mag hier vrijblijvend kijken, testen en vergelijken.