Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Bobi Grande

Bobi Grande brievenbussen

Wat brievenbussen betreft kunt u geen beter merk aanschaffen dan Bobi. Top kwaliteit met 5 jaar garantie!
Bij Yourmailbox heeft u bovendien de laagste prijsgarantie en zijn alle Bobi Grande's vanuit voorraad leverbaar. 
Dat betekent: vandaag bestellen = morgen in huis!* (Bezorging is GRATIS)Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

11 artikel(en)

Bobi Grande

Bobi Grande kopen?

De Bobi Grande is één van de vele modellen brievenbussen van het in Finland geproduceerde merk Bobi. Door de opkomst van het internet bestellen kreeg de klant steeds meer behoefte aan een brievenbus waarbij men naast post, ook kleine pakketjes kon ontvangen. De Bobi Grande is het antwoord op de groeiende tendens van online aankopen! De Grande is zoals de naam al aangeeft, groot van formaat. Met haar 60x32x27cm capaciteit biedt deze postkast voldoende ruimte voor het ontvangen van grote en dikke enveloppen, grote hoeveelheden post, tijdschriften, kranten en dagbladen én pakketjes. Alle Bobi Grande modellen zijn voorzien van een RVS brievenbusklep. Juist de combinatie van een ral kleur met RVS zorgt voor een abstracte en luxe uitstraling.

De enige brievenbus die vandalisme kan weerstaan.

En luxe is deze postkast zeker! Naast de duurzame poedercoating die de brievenbus vrij van roest houdt, bezit de Bobi nog veel meer eigenschappen waar u als klant alleen maar blij van wordt. Het model heeft namelijk een oer sterke constructie. Dat maakt de Grande dan ook echt een aanrader voor scholen of locatie's bij uitgaansgelegenheden. Bij vandalisme is in principe geen enkel product hufterproof, maar de Bobi Grande komt dicht in de buurt! De inworpklep is door uzelf te verstellen. U kunt hierbij de brievenbusklep zo instellen dat hij volledig open kan. Dit kunt u bijvoorbeeld doen als u met regelmaat pakketten ontvangt. Het grootste pakket dat dan bezorgd zou kunnen worden kan maximaal 26x27x8 cm zijn. Omdat de inworp nu groter is, kunt u uw post eventueel tegen hengelen beschermen door een anti hengelplaat te kopen. Door een anti hengel systeem in uw brievenbus te plaatsen is het voor derden onmogelijk om post of pakketjes uit uw briefkast te stelen. Om vuurwerk vandalisme tijdens de jaarwisseling tegen te gaan zitten er op alle Bobi brievenbussen een klep afsluiter. Zo kunt u uw brievenbus helemaal afsluiten als u dat nodig acht.

De Bobi Grande aan de muur of in combinatie met statief.

De Bobi Grande bestelt u het voordeligst bij Your Mailbox. Wij zijn de goedkoopste in de verkoop van brievenbussen en staan daar ook garant voor. Bovendien kunt u van ons naast een zeer snelle en gratis levering in Nederland, België en Duitsland, ook de hoogste service verwachten. Twijfelt u over een bepaald model of kleur? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom waar wij alle Bobi postkasten hebben opgesteld. Hier kunt u alle showmodellen bekijken, vergelijken en zelfs uitproberen. Mocht de brievenbus naar wens zijn dan kunt u het product van uw keuze direct afrekenen en mee naar huis nemen. De Grande is geschikt als wandbrievenbus maar kan ook vrijstaand in combinatie met een statief geplaatst worden. Voor vrijstaande plaatsing wordt de Bobi Round aanbevolen. Dat zijn twee brievenbuspalen die door middel van een boog aanelkaar zitten. De Round is net als alle brievenbussen verkrijgbaar in een tiental ral kleuren en een RVS variant.