Tocht door de brievenbus klep?


Het najaar is begonnen en dat betekent dat de temperaturen flink gaan dalen en de wind flink tekeer zal gaan. Hier kunnen we ons op kleden en we kunnen de verwarming een paar graden hoger zetten. Maar toch kan het door diverse kieren in huis flink tochten. Vooral het gat in de deur zorgt voor veel tocht in huis. Om dit te voorkomen kun je gebruik maken van tochtwering. Met brievenbus tochtwering zal je een aanzienlijk verschil merken. Dit verschil is niet alleen te voelen, maar het zal ook zeker zichtbaar zijn op je energierekening! Met tochtwering zorg je er namelijk voor dat de kou niet binnen komt en de warmte niet naar buiten gaat. Zo hoef jij minder te stoken!

 

 

Brievenbus tochtwering is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je kiezen voor tochtborstels, tochtborstels met klep of alleen een brievenbusklep. Het meest effectieve artikel tegen tocht is de combinatie van een tochtborstel met brievenbusklep. Zo houdt je dubbel op de kou en tocht tegen. Het monteren van tochtwering is heel eenvoudig. Er wordt montagemateriaal meegeleverd. De tochtborstels dien je aan de binnenzijde van de deur te monteren. De brievenbuskleppen worden aan de buitenzijde van de deur gemonteerd.

 

 

Let voor aanschaf van de tochtwering (en eventuele briefplaat) goed op de afmetingen van het artikel. Tochtweringen zijn namelijk in verschillende maten verkrijgbaar. Had jij al een brievenbusklep of brievenbusborstel in je deur bevestigd maar is deze toe aan vervanging? Dan zitten er vast en zeker al schroefgaten in jouw deur. In dit geval zou je bij aanschaf van de tochtwering ook kunnen letten op de afstand tussen de schroefgaten van hart tot hart. Op deze manier kun je de nieuwe borstel of klep nog eenvoudiger monteren!

 Je kunt nog meer energie besparen door een nieuwe voordeur aan te schaffen waar geen gleuf meer in zit voor de brievenbus. Dat is even wennen, maar als je de eerstvolgende rekening van je energie leverancier ontvangt wen je er maar wat graag aan. Om post te kunnen blijven ontvangen moet je wel andere maatregelen nemen. Zorg dus dat je buiten ergens een brievenbus plaatst. Dat kan aan het huis zijn, een muurbrievenbus, aan een hekwerk voor aan de tuin zijn of in een gemetseld muurtje zijn. Het maakt in principe niet uit, zolang de postbode jouw brievenbus maar kan vinden en jij lekker warmpjes thuis kunt zitten. Je vindt onze gigantische collectie tochtborstels en brievenbussen op onze site: Your Mailbox.