Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Brievenbussen appartementen

U zoekt een constructie voor meerdere brievenbussen?

Hier vindt u diverse brievenbusconstructies geschikt voor appartementen, flats, bedrijven en instellingen. U kunt kiezen uit complete brievenbus-units maar ook uit losse brievenbussen die eenvoudig aan elkaar te koppelen zijn. Alle modellen zijn bij ons in het magazijn op voorraad. Ook als u grotere aantallen nodig heeft, geldt: vandaag bestellen = morgen in huis!Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

Appartementen brievenbussen kopen?

Bent u op zoek naar meerdere brievenbussen voor in bijvoorbeeld een appartementen complex, een portiek, flat, voor studentenwoningen, voor een woongroep of gedeelde woning of bedrijfspand? Dan kan een brievenbusunit de oplossing bieden. Een brievenbus unit bestaat uit één compartiment waarin meerdere postkasten verwerkt zitten. Wij verkopen brievenbusunits met 3, 4, 5, 6, 8 en 10 brievenbussen. Deze kunnen vrijstaand geplaatst worden, zowel in het gebouw als buiten voor het gebouw. De brievenbusconstructies die wij aanbieden zijn gemaakt van hoogwaardig RVS. Er zijn andere aanbieders die identieke groepsbrievenbussen aanbieden. Maar let op de kwaliteit. Wij zien vaak dat zij voor het goedkoopste RVS soort hebben gekozen. Roest en corrosie zullen in dat geval al binnen enkele maanden optreden. Dat is niet mogelijk met onze constructies! Die zijn gemaakt van 304SS RVS. Dit RVS zal alleen roesten door invloeden van buitenaf. Dus bij beschadingen, bij laswerkzaamheden in de buurt van de postkasten, door uitlaatgassen, pekel en een maritieme omgeving. Goed onderhoud zal bijdragen aan een langere levensduur!

Koppelbare brievenbussen 

Naast deze vaste constructies verkopen wij ook losse brievenbussen die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Deze bussen beschikken over schroefgaten aan de zijkant, onderkant en bovenkant en zijn hierdoor koppelbaar. Voordeel van koppelbare brievenbussen is dat u zelf kunt bepalen hoeveel postkasten u aanelkaar wilt koppelen. Bovendien kunt u zelf bepalen of u ze in een lange rij naast elkaar hangt of in meerdere rijen boven elkaar plaatst. De koppelbare postboxen voldoen aan alle eisen van PostNL en worden door ons voordelig aangeboden! Voor een echte goedkope oplossing zou u eventueel de Italie brievenbusjes kunnen overwegen. Maar deze zijn wel vrij klein. Het kan een idee zijn voor interne postbezorging in woonzorg centra, bejaardenhuizen, scholen en ziekenhuizen.

De Bobi brievenbus

Ook de Bobi brievenbus biedt een brievenbusconstructie aan met meerdere postkasten. Dit zijn de Bobi duo, geschikt voor bijvoorbeeld twee huishouden. (Bijvoorbeeld als buren de brievenbus willen delen) En de Bobi trio, geschikt voor 3 ontvangers. (Bijvoorbeeld als 3 bedrijven in 1 gebouw gevestigd zijn of als er zich 3 huishoudens in 1 appartement bevinden). De Bobi heeft een luxe uitstraling. Deze bussen zijn niet alleen luxe, maar hebben een uitmuntende kwaliteit. Bovendien is dit model verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende RAL kleuren, een RVS variant en kunt u kiezen of u dit model als wandbrievenbus monteert of vrijstaand met statief (Bobi Round) plaatst. Elke bus heeft een uniek slotje dat niet zomaar door buren of andere gebruikers geopend kan worden. In sommige gevallen willen mensen juist wél dat alle slotjes met dezelfde brievenbussleuteltjes geopend kunnen worden. Dat is mogelijk met de Bobi brievenbussen, echter hangt hier wel een kostenplaatje aan. Mocht u interesse hebben in één van deze brievenbussen? Bestel dan online of kom langs in onze showroom!

Hieronder ziet u een brievenbussen systeem met de Bobi trio. Het gaat hier in totaal om 5 brievenbussen met elk 3 eigen post systemen. In totaal heeft dit paneel dus 15 briefkasten voor 15 huishouden.