Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Budget Brievenbus

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Budget brievenbussen...

Stel, je zit midden in een verbouwing en de deur van je woning, waarin voorheen altijd de brievenbusklep zat, wordt vervangen. Dan heb je als noodoplossing even een tijdelijke brievenbus nodig. Webshops die brievenbussen verhuren zijn er niet. Dus zoek je naar een goedkoop alternatief. In deze rubriek vind je goedkope brievenbussen. Niet alleen voor mensen die naar een tijdelijke oplossing zoeken om hun post te ontvangen. Maar ook voor klanten die het onzin vinden om veel geld te besteden voor de aanschaf van een brievenbus.

Geeft u zelf niets om design, stijl en uitstraling? Ga dan voor een simpele voordelige brievenbus van Your Mailbox! Bestel bijvoorbeeld model Groningen. Een eenvoudige postkast met de post inworp aan de voorzijde. De Loft brievenbus is een decoratief brievenbusje geschikt voor binnengebruik. Dit postopvangbakje wordt vaak bij bewoners van een woongroep, een zorginstelling of een opvangcentra gebruikt. Het postbusje is decoratief en functioneel. Er zit geen slotje op, dus als u veel vertrouwelijke post ontvangt, is dit brievenbusje zonder slot misschien geen goede optie. Kijk rustig rond en maak hierboven de keuze voor uw goedkope brievenbus.

U kunt het zich misschien nauwelijks voorstellen, maar wist u dat er landen zijn waar men helemaal geen gebruik maakt van brievenbussen? In Libanon bijvoorbeeld, daar kent men het gebruik van een brievenbus niet. Vaak komen leveranciers persoonlijk langs om hun geld op te halen. Als men bijvoorbeeld de energie leverancier wil betalen? Dan gaat men persoonlijk naar dat bedrijf of kantoor en wordt er cash betaald. Verwacht men post? Dan gaat men naar het dichtsbijzijnde postkantoor om te kijken of de post daar al is gearriveerd. Postbezorging zoals wij dat hier in Europa kennen, kent men daar niet.