Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Kleine brievenbus

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

U zoekt een kleine brievenbus?Kleine brievenbussen zijn zeer geliefd bij verenigingen, dokters, ziekenhuizen en apothekers. Hij wordt daar veelal als ideeënbus of als receptenbus gebruikt. Ook zult u deze kleine brievenbus in sommige woonvormen en verzorgingscentra's aantreffen. Het kleine brievenbusje is ideaal voor mensen die dagelijks kleine hoeveelheden post ontvangen.

In Italië en Spanje maken veel mensen gebruik van een klein brievenbusje. Men ontvangt in die landen ook niet zoveel post als dat wij in Nederland ontvangen. Maar ook in Nederland is het postverkeer de laatste jaren enorm gedaald. Dit komt doordat steeds meer bedrijven hun rekeningen per email verzenden. Ook banken sturen tegenwoordig veel minder vaak een rekeningafschrift naar zijn klanten af. Toch zal er altijd 'post' blijven bestaan. Een verjaardagskaartje is immers veel leuker dan een E-card. En een catalogus van de Hennis en Mauritz in de vorm van een magazine vinden veel dames ook veel leuker dan een online catalogus.

Daarnaast gebruiken wij in Nederland onze brievenbussen niet alleen voor post. Ook kranten, regionale dagbladen en folders belanden vrijwel dagelijks in onze brievenbus. Wilt u uw briefkast enkel en alleen voor het ontvangen van brieven, facturen en ander geadresseerd drukwerk gebruiken? Dan kunt u een ja/nee sticker op je brievenbus of brievenbusklep plakken. Met zo'n sticker ziet de bezorger gelijk dat u geen ongeadresseerd drukwerk en dagbladen wilt ontvangen. Bestel zo'n sticker of een mooi RVS bordje met dezelfde tekst online in onze shop!