Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Pakketbrievenbus

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

32 artikel(en)

Pakketbrievenbus


Bestelt u wel eens wat in een webshop? Dan zal u het probleem vast wel eens zijn tegengekomen. U bestelt wat online, en op het moment dat het bezorgd wordt, bent u net even naar de supermarkt om een boodschap te halen. Vervelend, want nu moet u wachten op de volgende bezorgpoging. Dit probleem is verleden tijd met deze pakketbrievenbussen! Ook wanneer u niet thuis bent kan de bezorger het pakketje in uw brievenbus achterlaten!

Tegenwoordig wordt er steeds meer via het internet gekocht. Maar we zijn niet altijd thuis om onze pakketjes te ontvangen en dat kan soms vervelend zijn want dan moet u wachten tot de bezorger de volgende dag een nieuwe bezorgpoging bij u doet. Het zou fijn zijn als u uw bestelling gewoon kunt ontvangen terwijl u zelf niet thuis bent. De pakketbrievenbus biedt uitkomst. De pakketbus is namelijk geschikt voor het ontvangen van post én pakketjes. In onze collectie vindt u pakketbrievenbussen mét en zonder slot. Afhankelijk van uw wensen en uw woonsituatie zijn er verschillende mogelijkheden voor het ontvangen van pakketten in een brievenbus. U bestelt de pakketbrievenbus eenvoudig en voordelig online of u bezoekt onze showroom zodat u zelf kunt zien hoe de diverse systemen werken. U bent van harte welkom om ons assortiment brievenbussen te komen bekijken.

De pakketbrievenbussen zijn verkrijgbaar als staand model maar ook als wandmodel of op een statief. De brievenbussen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zowel mat als glanzend. U kunt dus helemaal zelf kiezen welke brievenbus bij uw woning en omgeving past.

Vind je de US mailbox mooi? Dan hebben we goed nieuws! Er zijn nu ook US mailboxen verkrijgbaar waar kleine pakketjes in bezorgd kunnen worden. In verschillende kleuren vind je ze nu in ons online assortiment. Deze prachtige Amerikaanse mailboxen zorgen voor een erg mooie uitstraling aan je tuin en woning.