Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Staande brievenbus

Staande brievenbussen...

Zoekt u een brievenbus die u in combinatie met een statief of gewoon zo vrijstaand kunt plaatsen? Hier vindt u al onze vrijstaande modellen. Profiteer van onze lage prijzen en snelle levering in Nederland, België en Duitsland. Uiteraard kunt u ook een brievenbus uit onze andere categorieën uitzoeken en hierbij passende brievenbuspalen bestellen. Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

50 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

50 artikel(en)

Staande brievenbus

Vrijstaande brievenbus online kopen?

Bij Your Mailbox vindt u diverse vrijstaande brievenbussen met korting! Wat dacht u van de klassieke vrijstaande kolombrievenbussen? Deze nostalgische brievenbussen hebben een ietwat antieke uitstraling en passen daardoor uitstekend bij jaren 50 en 60 woningen, landhuizen en boerderijen. Een brievenbus vrijstaand bij de oprit van uw huis kopen? Wij hebben volop keus. De Brussel is een strakke, staande brievenbus met een handig vlinderslot. Dit vlinderslot geeft u de mogelijkheid om de brievenbus te sluiten zónder hem op slot te doen. Vertel uw pakketchauffeur dat u voortaan uw pakketjes in deze brievenbus wilt ontvangen en u hoeft nooit meer thuis te blijven als u denkt een pakketje te ontvangen. Op de Brussel brievenbus zit momenteel een hoge korting!

Een vrijstaande brievenbus met palen

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een brievenbus in combinatie met brievenbuspalen. De Vancouver is een prachtige set bestaande uit een RVS brievenbus met RVS palen. De Zandvoort brievenbus is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren. In Combinatie met de RVS brievenbuspalen heeft u een hele mooie set voor een outlet prijs. U ziet het, bij Your Mailbox zijn er genoeg mogelijkheden voor een vrijstaande brievenbus. Wilt u advies? Dan kunt u ons altijd even een mailtje sturen!

Vrijstaande brievenbussen in elke tuin...

In sommige landen is het heel normaal om de brievenbus vrijstaand voor aan de weg te plaatsen. Men kent daar de deurbrievenbus niet. Misschien is het u wel eens opgevallen als u door Duitsland of België rijdt, dat er bij elke woning wel een wandbrievenbus of een vrijstaande brievenbus in de tuin staat. Men vindt daar een brievenbusklep in de deur diefstal gevoelig en daar hebben ze natuurlijk wel een punt, want helemaal veilig is zo'n opening in de voordeur natuurlijk niet. Met een buitenbus loopt u die risico's niet. Veel buitenbussen kunnen aan de wand worden gemonteerd, maar als de woning te ver van de straat staat, dan moet er voor een andere oplossing worden gekozen. PostNL bezorgt namelijk niet verder dan 10 meter van de openbare weg. Een oplossing is dan om uw brievenbus voor aan de weg in een muurtje te metselen, aan een hekwerk of schutting te hangen of vrijstaand in combinatie met een statief te plaatsen. U kunt eventueel ook nog kiezen voor een pakketbrievenbus vrijstaand aan de weg te plaatsen. Een pakketbus is handig als u naast veel post ook veel pakketjes ontvangt. U hoeft voor de ontvangst van uw pakketten dan niet speciaal thuis te blijven, de bezorger kan het pakje namelijk zo in uw bus deponeren.