Neem ook een kijkje in onze andere webshops

Staande brievenbus

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

33 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

33 artikel(en)

Staande brievenbus

Wilt u een vrijstaande brievenbus online kopen?

By Your Mailbox vindt u diverse vrijstaande brievenbussen met korting! Wat dacht u van de klassieke vrijstaande kolombrievenbussen? Deze nostalgische brievenbussen hebben een ietwat antieke uitstraling en passen daardoor uitstekend bij jaren 50 en 60 woningen, landhuizen en boerderijen. Vind hier alle vrijstaande modellen brievenbussen!

Een brievenbus vrijstaand bij de oprit van uw huis kopen? Wij hebben volop keus. De Brussel is een strakke, staande brievenbus met een handig vlinderslot. Dit vlinderslot geeft u de mogelijkheid om de brievenbus te sluiten zónder hem op slot te doen. Vertel uw pakketchauffeur dat u voortaan uw pakketjes in deze brievenbus wilt ontvangen en u hoeft nooit meer thuis te blijven als u denkt een pakketje te ontvangen. Op de Brussel brievenbus zit momenteel een hoge korting!

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een brievenbus in combinatie met brievenbuspalen. De Vancouver is een prachtige set bestaande uit een RVS brievenbus met RVS palen. De Zandvoort brievenbus is verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren. In Combinatie met de RVS brievenbuspalen heeft u een hele mooie set voor een outlet prijs. U ziet het, bij Your Mailbox zijn er genoeg mogelijkheden voor een vrijstaande brievenbus. Wilt u advies? Dan kunt u ons altijd even een mailtje sturen!