Neem ook een kijkje in onze andere webshops

US Mailbox

De enige echte US mailbox bij Yourmailbox.nl! Gratis verzending!

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

16 artikel(en)

US Mailbox

U zoekt een US mailbox?

Your Mailbox.nl importeert voor u de enige echte mailbox uit Amerika! De brievenbus met het rode vlaggetje uit de USA is een brievenbus zonder slot. Is dat handig? Wij vinden van wel. Ten eerste omdat de postbode in deze brievenbus niet alleen post kan bezorgen, maar ook kleine pakketjes. Hij of zij hoeft dus niet meer bij u aan te bellen om het pakketje af te geven. En u hoeft, als u op dat moment niet thuis was, niet eerst weer naar het postkantoor om het pakketje op te halen. Het tweede grote voordeel van een brievenbus zonder slot is dat u geen sleuteltje meer nodig hebt om de brievenbus te openen. Dus geen zoekgeraakte brievenbussleuteltjes meer! Een nadeel kleeft natuurlijk ook aan een brievenbus zonder slotje. Onbevoegden kunnen namelijk zo uw post meenemen. Nou zal dat over het algemeen niet zo gauw gebeuren. Maar het is wel iets waar u rekening mee moet houden.

Zoekt u een US mailbox met slot? Ook deze Amerikaanse brievenbussen importeren wij speciaal voor u uit Amerika! De Mailsafe is een Amerikaanse brievenbus met slotje. Verder verkopen we nog de Jumbo, de grootste Amerikaanse brievenbus die er bestaat! Als u serieus overweegt om deze brievenbus te bestellen, kijk dan eerst even goed naar de afmetingen of dit daadwerkelijk is wat u wilt. U heeft er in ieder geval een perfect pakketbrievenbus aan!

Verder vindt u in onze collectie Us mailboxen nog hele bijzondere dieren brievenbus! Bijvoorbeeld de koe brievenbus voor een melkveehouderij, een varken brievenbus voor de varkenshouderij, een paarden brievenbus voor een manege, een haan brievenbus voor een kippen boerderij en zo voorts. De dieren brievenbussen bestaan uit een standaard US mailbox met diverse handgemaakte houten delen. De brievenbussen passen op een standaard brievenbuspaal voor de US mailbox.